Bendová je rozhodnutá! Zrušená svatba a prodej majetku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bendová je rozhodnutá! Zrušená svatba a prodej majetku

Alice Bendová a Michal Topol
Alice Bendová a Michal Topol (archiv)

Dlouho očekávaná svatba Alice Bendové (48) se nekoná! Teď Alice prodává i byty. Prý to nejde jinak! Schyluje se snad mezi ní a jejím snoubencem Michalem Topolem (36) k rozchodu? 

Zlí jazykové tvrdí cosi o krizi, nicméně pravda bude trohu někde jinde. Svatba se neruší, pouze odkládá a z časových důvodů. No a podej bytů má také nakonec trochu jiné opodstatnění. 

Radikální proměna Bočanové: 10 kilo i vlasy dole! A dcera jí zneužila mobil

Video se připravuje ...

„Jeden byt je prodaný, další dva čekají. Jeden má už rezervaci a byt v Mostě je stále volný. Je to z důvodu, že chci nainvestovat na Kanárech do něčeho většího. Jinak bych se toho nezbavovala,“ objasnila Bendová pro Super.cz.

Kromě koupě většího bydla na ostrovech Alice nyní zvelebuje i dům vČechách. „Máme krásnou novou kuchyň, také venkovní kuchyň je kompletně hotová, pergolu máme novou a už máme i světla, asi po deseti letech pořádně svítíme venku. Okolo baráku konečně jdeme a nešlapeme do exkrementů, máme pět psů,“ řekla na vysvětlenou. 

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
2. 1. 2024 • 15:23

Himbajsšůvix baby,nebuďte závistivé zapškliny!

Pavlina Urbanova
29. 11. 2022 • 12:16

Nevím, proč tyto rádobycelebrity mají potřebu sdělovat všem okolo, co vlastní. Normální lidi to nezajímá, máme starosti typu: vše je čím dál dražší a vánoce jsou letos spíš k zlosti. Takže bez info, jak Bendová investuje a má apartmán na Kanárech, se my normální, určitě obejdeme.

illenne
17. 10. 2022 • 11:38

To jsou opravdu zásadním informace, bez kterých nemůže normální člověk být . Kolik bytů prodává a kam chce investovat je její věc, nevím, proč o tom informuje veřejnost. Normální lidé mají úplně jiné starosti, než tyhle séreblity, které jen shromažďují majetek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.