Bendová se vdávat nebude? Je toho nějak moc, vysvětlila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bendová se vdávat nebude? Je toho nějak moc, vysvětlila

Alice Bendová a Michal Topol
Alice Bendová a Michal Topol (archiv)

Herečka Alice Bendová (48) se na začátku roku 2021 zasnoubila se svým přítelem Michalem Topolem (36). Na svatbu byla natěšená, ale teď se zdá, že se možná ani konat nebude. Nebo je alespoň v nedohlednu.

I když sama tvrdila, že po druhé svatbě netouží, Michalova žádost jí vykouzlila úsměv na tváři. „Seděl na sedačce jako by nic a koukal na televizi. Hrozný je, že to bylo Slunce, seno... Žádné pokleknutí, nic takového. Vyndal krabičku a zeptal se mě, jestli si ho vezmu,“ vzpomíná se smíchem Bendová pro deník Blesk.

Jak vypadá dům herečky Alice Bendové?

Video se připravuje ...

Svatba se ale do roka a do dne rozhodně konat nebude. „My na to prostě nemáme čas. Chtěli jsme to sfouknout na Kanárech, ale nestihli jsme to a rozhodně nestihneme do konce roku. Je toho nějak moc. I když teď momentálně netočím žádný seriál, nebo film, tak práce je dost,“ vysvětlila Alice. S přítelem očividně nemají na chystání veselky čas. Nebo je to jen zástěrka a ve svatbě jim brání partnerské problémy?

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.