Zvrat v životě Bendové: Místo svatby... ROZCHOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zvrat v životě Bendové: Místo svatby... ROZCHOD!

Alice Bendová s Michalem Topolem
Alice Bendová s Michalem Topolem  (instagram.com)

Sexbomba Alice Bendová (49) už druhý rok plánuje svatbu, k té ale nedošlo loni, ani letos a možná, že ani nedojde, na jejích sociálních sítích se totiž objevila znepokojující zpráva o rozchodu!

Mladší partner Bendové, Michal Topol, Alici vykolejí snad jen jednou věcí - a to když pokukuje po mladších ženách. Alice neváhala a za takový poslední "přestupek" mu pořádně vyčinila. „Skoro padesátiletá hledá porozumění, lásku, pochopení a zázemí. Společné výlety vítány. Jsem vděčná za vše. Pište z celé ČR, beru všechno. Věk je jen číslo,“ napsala si z legrace provokativně na sociální sítě. 

Alice Bendová se málem udusila piškoty v souboji s krysou.

Video se připravuje ...

Ne všichni ale pochopili, že jde o nejapný žertík a začali herečce nabízet nejen lásku, ale i porozumění. Nezbývalo nic než věci uvést na pravou míru. „Já si ho teda nechám, ptáka starýho. Děkuji Vám za Vaše úžasné nabídky k výletům, společnému životu, a dokonce i k svatbě. Michal Topol jich také pár dostal,“ objevilo se na Instagramu vysvětlení o  něco později. 

Z fotek, které pár pravidelně přidává, je patrné, že je mezi nimi vše v  naprostém pořádku, ani přes léta společného soužití je neopouští láska ani humor. 

Alice Bendová brání dětem, aby viděly její filmy! Stydí se za svou nahotu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.