Napadení Michala Davida s manželkou! Pracháč od Gottové v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Napadení Michala Davida s manželkou! Pracháč od Gottové v akci

Leon Tsoukernik odvádí Romana Ondráčka ze sálu
Leon Tsoukernik odvádí Romana Ondráčka ze sálu (Blesk:Martin Hykl)

Na křtu nové desky Michala Davida (63) došlo k incidentu, při kterém musela ochranka vyvést bývalého zpěváka skupiny Těžkej Pokondr. Roman Ondráček (57) chtěl dát pěstí nejen hitmakerovi, ale napadl i jeho manželku Marcelu (62)! Agresora dokonce "uklidňoval" i přítel Ivany Gottové podnikatel Leon Tsoukernik (50), načež ho z akce definitivně vyprovodili svalnatí pořadatelé. 

„Všechno bylo v pohodě do tý doby, než si vzal slovo Roman. Měl dlouhý monolog, ve kterém blábolil nesmysly, jakože mě rádia nechtějí, ale on mě do nich dokázal prosazovat a tak dále. Bylo to tak trapný, že ho chtěli umlčet, ale on odmítal slézt z podia. No a potom jsme spolu zazpívali Rakeťáky, jak bylo v plánu. Když bylo po všem, moje Marcela mu něco ostrýho řekla a on se rozmáchl, že jí dá pěstí. A tak ho okamžitě vyvedli, i když se vzpěčoval,“ vysvětlil Blesku Michal David.

Michal David: Co prozradil na jediném koncertě v roce 2023 v Praze?

Video se připravuje ...

„Co k tomu mám říct? Je mi ho líto! Myslím, že se chce zviditelnit, když už je ho z Pokondra jenom půlka, že to blbě nese. Tak člověk se tomu může akorát usmát. S Marcelou se tím vlastně ještě teď ráno bavíme. Já mám radost z desky a tu mi nikdo zkazit nedokáže. Kdyby se ale dotkl mé ženy, tak to bych se asi vážně naštval a nevím, jak by to dopadlo. Asi bych mu dal pěstí. Samozřejmě bych svou ženu bránil, tohle si k ní nikdo nemůže dovolit,“ dodal Michal David k incidentu. 

Michal David na narozeninách Františka Janečka: Bylo to jako manželství

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
21. 11. 2023 • 14:44

Ten Pracháč od Gototvé je ženatý a jsou snad jen kamarádi. Jinak asi to neni žádný chroust, když si uměl poradit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.