Studená sprcha pro Davida! Cajthamlová si nebere servítky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Studená sprcha pro Davida! Cajthamlová si nebere servítky

Michal David
Michal David (Blesk:Martin Pekarek)

Cítí se lépe a je to na něm znát. Hitmaker Michal David (63) po dietě zhubl více než 10 kilogramů a změnu váhy si náramně pochvaluje. Internistka a psychoterapeutka Kateřina Cajthamlová (61) ovšem varuje před možnými chybami, které během tohoto procesu mohly nastat.

„Odpustil jsem si tvrdý alkohol, přílohy, lepek, sacharidy a cukry,“ prozradil Michal David tajemství úbytku váhy, díky čemuž se teď cítí mnohem lépe. „Při koncertech se už nezadýchávám,“ pochlubil se deníku Aha! s nadšením. Jeho dieta ale nezahrnuje úplně všechny strašáky, kterým se lidé během hubnutí obvykle vyhýbají. „Klidně si dám i bůček nebo tučné sýry. Tuky mi nevadí, ale ta mouka a přílohy, to je zle,“ vysvětlil Michal David.

Kvůli protestu omezení nemocnic! Trenér nároďáku končí! A Ondráček napadl Davida

Video se připravuje ...

A právě tento styl hubnutí by mohl zpěvákovi a hudebnímu producentovi spíše uškodit, jak podotýká Kateřina Cajthamlová. „Zdá se, že dotyčný zhubl svalový škrob, možná i trochu svalové hmoty, ale to bez vyšetření nevíme, a odvodnil se. To se dá dokázat docela dobře. Ovšem procento tělesného tuku při tomto typu diet spíš stoupá,“ prozradila Cajthamlová serveru eXtra.cz. Tuk se tedy v těle udržuje dál, a svaly jdou naopak pryč, což není ten efekt, po kterém by měl Michal David toužit.

Kateřina Cajtamlová: Jak nastartovat hubnutí

Video se připravuje ...

„Je to tedy všechno moc hezké, takový člověk bude mít na váze dobrý pocit, možná to pocítí i objemově kvůli onomu odvodnění a ztrátě svalového škrobu. Z hlediska zdravotního to ale už může být úplně jinak,“ varuje Kateřina Cajthamlová s tím, že samozřejmě neví, zda tuto dietu Michal David konzultoval s obvodním lékařem a svou nízkosacharidovou dietu nasadil po domluvě s odborníky. Obecně ale z této diety zřejmě Michal David nevytěží to, co očekával…



Přečtěte si
milan59
16. 3. 2024 • 22:40

No to promluvila ta psychoterapeutka po jídle,nebo před? Sama je nafouknutá jako umělá figura a to se předváděla jako se zdravou výživou.

Jana Kopke
16. 3. 2024 • 12:37

Nikdo nemůže za to jak vypadá(hlavička jako kulička), jestli se cítí dobře, tak ať hubne jak chce.
A ta kráva Cajthamlová ať drží hubu a né *** se, vypasená je jako prase a bude vykládat něco o dietách.

Celebrity-chachacha
16. 3. 2024 • 11:33

Není tlustej ,je jen trochu krátkej. .

ELLA Průšová
15. 3. 2024 • 21:27

Zhubnul? A kde?

XYZ3
15. 3. 2024 • 13:40

Svalový škrob? To jako gkykogen?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.