David si naběhl! S malými plešatými se nebavím, tvrdí Pyško | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

David si naběhl! S malými plešatými se nebavím, tvrdí Pyško

Michal David
Michal David (Blesk:CNC / Pavel Machan)

„S Brucem Willisem jsme se nepotkali. Když tady točil Hartovu válku, média se mě ptala, jestli se setkáme. Já jsem si ale říkal, co bych si s ním povídal,“ prohlásil Alexej Pyško (67), který svůj hlas shora jmenovanému herci propůjčuje již řadu let. 

„Jednou jsme byli na narozeninách mého přítele, kde se objevil i Michal David. A on za mnou přišel a ptal se, jestli jsem se někdy s Brucem Willisem viděl. A já mu řekl: ‚Hele, neviděl, s malými plešatými se nebavím‘,“ se smíchem okomentoval Alexej Pyško setkání s třiašedesátiletým hitmakerem. Ale zpět k Bruce Willisovi (69).

Alexej Pyško: Jsem hodně líný člověk! Cvičí za mě jiní!

Video se připravuje ...

„Opravdu nevím, co já bych si s takovým člověkem vykládal. Jedině, že bychom šli společně do lesa a já bych ho naučil hledat houby. Ale imponoval mi, protože jsem se dozvěděl, že utíkal z hotelu do Žlutých lázní, skočil na pódium, půjčil si od kluků kytaru a zahrál pár věcí. Nepotkal jsem se s ním a ani jsem po tom netoužil,“ dodal herec v 7 pádech Honzy Dědka.

Alexej Pyško dostal pořádný ceres! Kdo a proč mu dal do těla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.