Pohár trpělivosti přetekl! David praštil do stolu a zavřel kohoutek s penězi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pohár trpělivosti přetekl! David praštil do stolu a zavřel kohoutek s penězi

Michal David je trpělivý, ale jen do určité míry...
Michal David je trpělivý, ale jen do určité míry... (Pavel Machan)

Na tatínkovu peněženku už se spoléhat nemůže. Hitmaker Michal David (62) dceru Kláru (33) přestal finančně sponzorovat. Platil jí drahá studia všude možně v zahraničí a podle něj už má teď věk na to, aby si studia platila sama.

Klára se do Česka vrátila teprve nedávno a snaží se dělat vše pro to, aby se postarala o sebe i syna Sebastiana. „Snažím se postavit na vlastní nohy. Ještě tedy studuji, teď dělám dálkově druhého magistra, takže jsem takový věčný student, když to řeknu na rovinu," svěřila se Klára pro Expres.cz.

Michal David po svém narozeniném koncertě: Ukázal vnuka Sebastiana! Co na dědu řekl?

Video se připravuje ...

Podařilo se jí však získat práci ve firmě, kde se zabývají výzkumem kryptoměny. Svou zásluhu na tom mají i její rodiče, kteří už jí odmítali dávat peníze. „Naši už mi to nechtěli sponzorovat, že už jsem na to dost stará, abych studovala, takže jsem na rok pronajala byt, co mám tady v Praze. Z toho jsem si platila cesty do Paříže, nájem, studium. Teď ten pronájem končí a já se zase od rodičů přestěhuji do svého,“ vysvětlila Klára svůj plán.

Michal David a František Janeček na rozloučení se Zagorovou: O posledním setkání...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
8. 11. 2022 • 10:40

to měl tatík udělat dávno!!!! Rozmazlili ji. V jejích letech jsem měla 10 letého syna a pracovala jsem už od 18 let. To se jí asi nebude chtít, makat 8 hodin denně a pak letět pro kluka do družiny!

AHel
7. 11. 2022 • 16:00

Kdyby si na všechno vydělala, byla by jinde....už musí padnout na hubu, tatínek do dobře rozhodl...ovšem pokud už není pozdě....

nemocna
6. 11. 2022 • 02:11

Ta si určitě byt za svoje nekoupila hradil to táta jako vše ostatní, stará baba nemakačenko, věčný student který ničeho nedosáhl

nemocna
6. 11. 2022 • 02:07

Nedivím se že David bouchnul do stolu a řekl dost to měl udělat už dávno, studovat ve 33 letech? tak stará už by měla dávno makat a všechnu úhradu tátovi splácet i starost a financování jejího syna o kterého se Davit roky staral a ta cestovala po světě prý studium za tátovi peníze, vyčůranost dcery které se nechce dělat jako Dominika od Gotta, myslý si že když mají rodiče vyděláno spousty peněz že oni v životě nebudou muset nic dělat jen si užívat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.