ÚTOK KAMENÍM! Michal David obětí zdivočelých punkáčů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

ÚTOK KAMENÍM! Michal David obětí zdivočelých punkáčů

Michal David
Michal David  (Pavel Machan)

I oblíbený zpěvák a hudební producent Michal David (62) zná neúspěch a moc dobře si je vědom toho, že svou muzikou neoslovuje všechny. To ostatně ani není možné. Když se ovšem ocitl před publikem, které vyznává punkový žánr, velmi brzy poznal jejich názor na hity Nonstop či Decibely lásky...

Vše přitom mělo jasný důvod. Toho si ale fanoušci punk rockové skupiny Die Toten Hosen nebyli během festivalu v 80. letech vědomi. A tak se velmi divili, když se před nimi na pódiu ukázal někdejší popový idol. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Vystoupení Michala Davida zhodnotili kameny, které na zpěváka směle házeli. To ještě nevěděli, proč vůbec mezi ně popový zpěvák zavítal.

Michal David a František Janeček na rozloučení se Zagorovou: O posledním setkání...

Video se připravuje ...

„Je potřeba si uvědomit, proč jsme tam vlastně byli, protože my jako kapela Allegro a já jsme zastřešovali punkový festival, který by nemohl vůbec být, kdybychom tam nebyli my, může to potvrdit i Fanánek, který tam byl. Nebejt nás, tak žádný punkový festival nebyl a Toten Hosen tam nehráli,“ vysvětlil v rozhovoru pro Super.cz Michal David.

Michal David po svém narozeniném koncertě: Ukázal vnuka Sebastiana! Co na dědu řekl?

Video se připravuje ...

Zatímco fanouškům punku jeho hudba nic neříkala, Davidova přítomnost byla klíčová pro to, aby se festival drsnější hudby vůbec uskutečnil. Jakmile se to publikum dozvědělo, přístup ihned změnilo. „Vysvětlil jim to až tehdejší moderátor a DJ Jožka Zeman s tím, že Michal je tu proto, aby vůbec měli festival, pak se to uklidnilo, my dohráli a už na nás nikdo nic neházel,“ dodal Michal David.



Přečtěte si
ELLA Průšová
17. 2. 2023 • 21:37

No on je z cirkusové rodiny! Poslouchala jsem ho za mlada, byl dobrej, dneska už je moc velkej frajer! Proč ho považuješ za odpad? Odpad jsou zpěváci a herci, co neví, kdy odejít!

ja01
15. 2. 2023 • 19:54

Házet na kohokoliv šutry je omezenost, ne pouze hrubost. A je jedno jestli to je neposlouchatelný David nebo tetka odvedle.

ja01
15. 2. 2023 • 19:52

A proč jako? Že ty *** odmítám poslouchat? Pokud ti sedí kravál od kolotočářů, tak si to užij. Já mám rád hudbu. A to, co David předvádí se hodí fakt jen k těm kolotočům.

ELLA Průšová
15. 2. 2023 • 19:30

ja01; ty jsi ale pako!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.