Manželka Davida bez šperků! Hitmaker zmínil Fialovu vládu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Manželka Davida bez šperků! Hitmaker zmínil Fialovu vládu

Michal David
Michal David (Foto: D. Malík, M. Hykl)

Velké výročí čeká příští rok hudebníka Michala Davida (62). Tehdy totiž uplyne 40 let od jeho seznámení s manželkou Marcelou. Svou ženu rád obdarovává, a tak se zřejmě v den výročí může bývalá vrcholová tenistka nač těšit. Letos se ale zpěvák a producent drží nohama na zemi. Důvod je jednoduchý.

Ačkoli David nechce zatím nic bližšího prozrazovat, už nyní je téměř jisté, že manželku v den čtyřicetiletého výročí neobdaruje pouhou květinou. „Mám připravené překvapení, něco plánuju. Marcela neví nic,“ prozradil zpěvák serveru Super.cz během otevření luxusního klenotnictví.

Michal David: Co prozradil na jediném koncertě v roce 2023 v Praze?

Video se připravuje ...

Kdo by si pomyslel, že ze třpytícího se ráje neodejde s prázdnou, má se na omylu. I Michal David je pouhým smrtelníkem, jenž řeší stejné problémy jako běžní občané. „Řekl jsem Marcele, že si tady nic nekoupíme, máme velký doplatek daní. Pan Fiala by nám to určitě neodpustil,“ přiznal s pobavenou tváří Michal David, jenž ovšem letos ženu neochudil o diamanty k narozeninám.

Michal David a František Janeček na rozloučení se Zagorovou: O posledním setkání...

Video se připravuje ...

Drahé dary ale nejsou receptem na fungující vztah. Co je podle Davida jedním z hlavních důvodů, proč mu to v manželství i po tolika letech stále klape? „My nepoužíváme nadávky, sprostá slova. To u nás není. Úcta dělá to, co vydrží dlouho. Když si lidé nadávají do všech možných zvířátek, to je začátek konce,“ zakončil rozhovor Michal David.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.