Znechucený David: Češi odpustí všechno, jen ne úspěch | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Znechucený David: Češi odpustí všechno, jen ne úspěch

Michal David o stinných stránkách své profese
Michal David o stinných stránkách své profese (Foto: D. Malík, M. Hykl)

V Česku snad není člověk, který by neznal nějaký z hitů Michala Davida (62). Jenže všechna ta sláva má bohužel i svou odvrácenou tvář. Jak zpěvák zvládá všechnu tu závist a pomluvy?

„S tím se musí člověk, který pracuje v šoubyznysu, smířit. Už pan Werich prohlásil: „Čech vám odpustí všechno, jen ne úspěch.“ A zvlášť v dnešní době internetu, kdy se do vás bezohledně strefují stovky anonymních pisálků, kteří se schovávají za různé pseudonymy. Chtěl bych je vidět na mém místě. Jak by se jim asi psalo, kdyby byli veřejně známí? Víc asi nemá cenu to rozbírat. Takové věci je třeba házet za hlavu," lamentuje Michal David na webu Vlasta.cz.

Michal David: Doufám, že Karel Svoboda se na nás kouká zeshora

Video se připravuje ...

„Pokud děláte tuhle práci, musíte umět popularitu přijímat jak z té dobré, tak i z té špatné stránky. Popularita má jisté výhody, ale i nevýhody, jako je například ztráta soukromí a anonymity. Pokud se s tím neumíte popasovat, funguje se vám v šoubyznysu velmi těžce," dodal hitmaker ohledně temných stránek světa slavných.

Syn se ke mně přihlásil na maturitním plese. Nikdy na to nezapomenu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.