Emmu Smetanu vytočil Michal David: Sprostá jako dlaždič! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Emmu Smetanu vytočil Michal David: Sprostá jako dlaždič!

Emma Smetana
Emma Smetana (Blesk:RINGIER AXEL SPRINGER KAREL KOPÁČ)

Zpěvačka a herečka Emma Smetana (34) ze sebe chrlila slova ostrá jako šípy. Během rozhovoru pro pořad Prostor X se drsně pustila do hitmakera Michala Davida (61). Co jí přesně vadí?

Zpěvačka se rozpovídala o současné úrovni popové hudby u nás a bylo znát, že z ní není úplně nadšená. A nebála se být i konkrétnější. „Dojíždí tu nánosy nevkusu z dob předlistopadových estrád a Michala Davida, který je úžasný skladatel, ale jinak reprezentuje všechno to, jak se dá výborná skladba zk*rvit s odpuštěním,“ vyjádřila se Emma, která kritikou rozhodně nešetřila.

Michal David, jak ho neznáte. Poprvé jako herec a hned v několika rolích

Video se připravuje ...

„Tahle dědictví tady jsou a ten televizní vkus je nějaký, ten hudební vkus je nějaký, ale dynamicky se to proměňuje. Já tady žiju 10 let a mám pocit, že ta evoluce je obrovská,“ dodala zpěvačka. Dalo by se říct, že tvorbu Michala Davida jako kdyby hodila pod vlak. Sám zpěvák se k tomuto výroku zatím nevyjádřil.

Ceny Anděl: Emma Smetana a Jordan Haj: Práce je důležitá, ale rodina je rodina

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 6. 2022 • 01:05

Milá madam Emmo Smetano,
za prvé vám chci říct, že u Vás by bylo hezčí Smetanová.Tady i ve Francii.Táta je Smetana, mohla jste být Smetanová. Krásně o českém - ová " pojednal mj literární vědec Červenka, ale o něm sotva Vy něco víte. Váš rozbor české muziky posledních 10 let je blábol! Víte to Vy, vím to já.
Za druhé bych se Vás zeptala , k jakým formám muziky to tady za těch 10 LET co to sledujete " evolučně" vyselektovalo. To jste zapomněla " fundovaně" rozebrat., sem s tím!
Jediné co jste nezapomněla " fundovaně " rozebrat byla kultura za " bolševika " Za mě říkám laciné téma.Kopat do bolševika 30 let po Sametu je nuda! Připouštím ale , že téma je to " vděčné ."
My, kteří jsme chytřejší ale říkáme, že co se týče Vás, tak tam se Darwin sakra seknul.

neznalek88
9. 6. 2022 • 20:04

Když se mladá žena vyjadřuje sprostými slovy na veřejnosti, nelze si o ní myslet, že to je "dáma". Je to ubohá, sprostá dlaždička. To se tedy opravdu ukázala v pravém světle.

ptacek5
9. 6. 2022 • 09:21

No tak to jsme se pobavila. Někdo, jako je paní Smetana kritizuje Michala Davida. Jestli pak si ona bude moct dovolit použít svoje písničky za 40 let do reklamy. Ne! Nebude, protože je nikdo nezná ani teď. A to, že si David dovolil použít svoji píseň tak jak ji použil je prostě bomba. Je zajímavé, že nikomu nevadí Kornova Iveta v reklamě na Etu.

jity
9. 6. 2022 • 08:38

Za to ty dvě nuly se předvedly nějakým pokusem o zpěv, už nevím co to bylo za pořad, ale ti to tam zazdily. A´t je MD jaký je, ale za ním nemají ani slepičí h....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.