Definitivní konec Smetany v DVTV? Může za to… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Definitivní konec Smetany v DVTV? Může za to…

Emma Smetana s partnerem
Emma Smetana s partnerem (Foto CNC - Machan, Pátek, Kundrát)

Když oblíbená internetová televize ohlásila, že její řady rozšiřuje Daniela Písařovicová (42), logicky se tak mnozí ptali, zdali to znamená konec pro Emmu Smetanu (33), která odešla na mateřskou dovolenou a po narození dcery Ariel Avy si dopřála několik měsíců volno. Jak sama moderátorka přiznala, před kamerou se v oblíbených rozhovorech už neukáže. Proč?

„Skončila jsem v DVTV. S koncem roku 2020 jsem přestala točit na full time a měla jsem nadále točit jednotlivé rozhovory, například se zahraničními hosty. I z toho ale nakonec sešlo. Tahle specifická doba pro mnoho médií včetně DVTV znamená výraznou změnu v dramaturgii i vysílacím schématu,“ řekla Emma Smetana na jaře, když odcházela z postu moderátorky.

Blesk Podcast: Tata Bojs proměnili Emmu Smetanu k nepoznání. Chválil ji i Milan Cais

Video se připravuje ...

„Naprosto to chápu a zároveň sebekriticky přiznávám, že na tématu covid-19 jsem během několika měsíců vyhořela,“ doplnila na Instagramu po návratu z Bali, kde byla s celou rodinou v době, kdy čekala dceru Ariel Avu, jak píše web Expres.cz. Smetana dále dodala, že nemá v plánu upsat se někomu „fixně“ a že ji momentálně lákají spíše krátkodobější projekty a možnost svobodné volby. Více by se chtěla věnovat hudbě a také iniciativě Jsme fér, která lobbuje ze rovné podmínky a manželství pro všechny.

Emma Smetana: Jordan je nejlepší tatínek na světě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ja01
29. 8. 2021 • 16:55

Oblíbená internetová televize? To už dávno ne. Postupem času se z toho stal bulvár.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.