Dětství sympaťáka Ondřeje Sokola: Šikana a rodinné psycho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dětství sympaťáka Ondřeje Sokola: Šikana a rodinné psycho?

Ondřej Sokol
Ondřej Sokol (archiv, TV Nova)

Když se řekne jméno Ondřej Sokol (49), většině přijde na mysl sympatický herec a moderátor, jemuž humor není cizí. Však s ním taky veřejnost baví už od dob Partičky, jíž byl několik let součástí. Ani on ale neměl pokaždé důvod k úsměvu.

Člověk si často neuvědomí, že to, jak se lidé prezentují před televizními obrazovkami nebo na sociálních sítích, je u většiny případů jen zlomek jejich osobnosti, který dávají na odiv ostatním. Proč se také prezentovat v nelichotivém světle či zveřejňovat detaily o svém životě, který nebyl vždy ideální? Mnohé tak může překvapit zjištění, že herec a moderátor Ondřej Sokol, kterého většina lidí zná jako věčně vtipkujícího sympaťáka, neměl vždy na růžích ustláno.

V dětství měl herec a moderátor oční vadu, a jak už to tak u dospívajících dětí bývá, pokud si někoho vyberou jako oběť, najdou si cokoli, za co se dotyčnému posmívat. Ondřej to schytával za velké brýle a s nepříjemnými zážitky byl nucen bojovat sám. Proč? V jeho osmi letech ho opustil otec a emigroval do Kanady. To Ondřej Sokol těžce nesl.  „Táta byl podnikavý typ, ještě než odešel, vystřídal asi 460 zaměstnání. Třeba jezdil s kombajnem nebo s jinýma autama a strašně to střídal. Bylo jasný, že mu komunismus bude malej, proto utekl,“ vysvětlil Sokol, jak napsal web zeny.iprima.cz.

KARLOSŮV OKTAGON: Ondřej Sokol o úchylkách a Libušce Šafránkové

Video se připravuje ...

Nic není jako dřív... 

Přestože se jeho maminka snažila mu otce nejvíce zprotivit, dočkala se pravého opaku. Oním trnem v oku pak byla právě ona. Otec zkrátka malému Ondřeji chyběl. Ke shledání došlo až po revoluci. Obnovit vztah se jim bohužel nepodařilo. „Fakt je, že se vídáme hodně málo. Každý už máme své životy,“ dodává Ondřej Sokol.

Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
6. 12. 2022 • 01:18

V soutěži-Na lovu je naprosto skvělý.Velmi vtipný a nikdy není vulgární nebo hrubý.

zdrclamrdka
5. 12. 2022 • 12:11

Pitvořící se a plácající kraviny na samém dně trapnosti Sokol a další ubožáci z "Partičky" pohřbili své ambice v herecké profesi a je lépe je ignorovat jak v tv tak i všude jinde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.