Hvězda Partičky Igor Chmela: Manželce zlomil nos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Partičky Igor Chmela: Manželce zlomil nos!

Igor Chmela v roli anesteziologa MUDr. Viktora Žáka v seriálu Modrý kód.
Igor Chmela v roli anesteziologa MUDr. Viktora Žáka v seriálu Modrý kód. (Foto: FTV Prima)

Nic nenahradí herečce ztracenou krásu, když má přeražený nos. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila Jana Janěková ml. (43). Její manžel, herec a člen primácké Partičky Igor Chmela (50) jí ho v návalu vášně zlomil loktem!

Stalo se to během zkoušek inscenace 3 verze života v Divadle Palace. „Zkoušeli jsme situaci, kdy se na mě opilá Jana sápe. Já jsem jí měl chuť říct, aby to nedělala, ale polkl jsem to. Nicméně jsem tu nevyřčenou poznámku dodržoval, ale ona to nevěděla. Dál se po mně sápala, já se od ní odtahoval až na konec gauče, upadl jsem a ohnal jsem se loktem,“ vyprávěl Chmela na natáčení dnešních 7 pádů Honzy Dědka (49). „Ozval se nepříjemný zvuk, v tu chvíli jsem věděl, že je zle. Jana chtěla hrát večer představení, ale začínala vypadat jako avatarka,“ dodal Igor s humorem sobě vlastním.

Rozbili dvě manželství

Kromě zlomeného nosu mají Jana a Igor za sebou i dvě rozbitá manželství. Jiskra mezi nimi přeskočila před 16 lety během hry Nože a slepice v Divadle Na zábradlí. „Byla jsem tam jediná žena mezi pěti muži. Potkali jsme se tam nejen v roli, ale i lidsky,“ zavzpomínala Janěková. „Sešli jsme se pak lidsky na baru i v šatně,“ přizvukoval Chmela. „V mojí šatně!“ upřesnila Jana. „Tam zahřměl vesmír a bylo to,“ dodala. Problém byl v tom, že ona byla vdaná a on ženatý.

Překvapení pro diváky i účastníky 1. MISE: Maskáče oblékne nečekaná posila!

Video se připravuje ...

Bolestivé a náročné

„Vůbec to nebylo romantické, naopak to bylo bolestivé a náročné. Vážně jsme si řekli, že se na rok rozejdeme a za rok se sejdeme a řekneme si, jestli tam je,“ ta láska je, prohásila herečka s tím, že to dodneška nechápe. Igor chtěl tento závazek dodržet, ale Jana, které v té době táhlo na třicítku, dostála svému slovu jen 14 dní. „Nevydržela jsem to, navíc nás osud dával pořád dohromady, stále jsme hráli někde spolu. A režisér Robert Sedláček nás obsadil do filmu Pravidla lži, kde to vzniklo,“ uzavřela Janěková.

KARLOSŮV OKTAGON: Ondřej Sokol o úchylkách a Libušce Šafránkové

Video se připravuje ...

Mají 3 děti

Se svým manželem Igorem Chmelou vychovává Jana Janěková ml. tři děti – dceru Aničku (13) a dvojčata Elu (11) a Antonína (11).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.