Sokol kontra Suchánek! Za fasádou srandiček lítost a vztek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sokol kontra Suchánek! Za fasádou srandiček lítost a vztek

Co stálo za koncem Sokola v Partičce? Bylo to jako při rozvodu, tvrdí Dangl
Co stálo za koncem Sokola v Partičce? Bylo to jako při rozvodu, tvrdí Dangl (Reprofoto FTV Prima, archiv)

Za ta léta vystřídali ve svých komických scénkách a výstupech již několik partnerů, oni dva ale vždy zůstali. Řeč je o Richardu Genzerovi (54) a Michalu Suchánkovi (55). Ten se rozpovídal o vzniku již kultovního pořadu Tele Tele i o nešťastném odchodu Ondřeje Sokola (49) z Partičky.

Když se řekne bavič, mnoho lidí si pod tímto pojmem jistě představí Michala Suchánka či jeho kolegu Richarda Genzera. Oba stáli v devadesátých letech u zrodu pořadu Tele Tele a bavit diváky nepřestávají ani dnes v rámci pořadu Partička. Jako veteráni novodobého českého humoru měli možnost spolupracovat s několika hereckými kolegy, kteří přicházeli i odcházeli. Jak se vlastně k Tele Tele přidal Josef Carda (65)? Hlavní slovo měl totiž ve výběru partnerů právě Michal Suchánek.

„Pepu jsem kdysi viděl u Ringo Čecha, a pak když jsme dělali Krysaře, kde hrál starostu. V té době mě napadlo Tele Tele. Tehdy jsem viděl Pepu při představení, jak hraje starostu, a myslel si, že si z toho dělá p*del a přehrává, že mi ukazuje, jak to má na háku. Říkal jsem si, že je dobrej, že ho zkusím. Vymyslel jsem si do Tele Tele tuhle figurku, on ale Pepa pořád hrál stejně, on to na mě úplně nehrál, on takový je. Zůstal, protože jsme si na něj zvykli,“ přiznal herec v podcastu U Kulatého stolu.  

Suchánek přiznal dluhy a vydírání! A Harry připravil rodině další zklamání

Video se připravuje ...

Partička

Jak informoval web Expres.cz, několik let po konci Tele Tele se zrodila nová čtveřice bavičů a nutno dodat, že velice zdařilá. Díky pořadu Partička se dala dvojice dohromady s herci Ondřejem Sokolem a Igorem Chmelou. Po celé republice sklízeli s tímto projektem velký úspěch, který byl ovšem přerušen pracovní nabídkou Ondřeje Sokola. Ten kývl na moderování pořadu Tvoje tvář má známý hlas a jak Nova, tak Prima měly problém s tím, že by se Sokol objevoval v obou pořadech.

Rozchod

Jak se k situaci postavil Suchánek? „Nezachoval jsem se nejlépe z jeho pohledu, když chtěl, abychom na něj rok čekali. Tehdy mě něčím nas*al, ale v jeho očích to mohlo být ode mě blbé. Ve chvíli, kdy jsem po něm chtěl rozhodnutí, jestli to s námi chce dělat, že v tom případě řekneme, že bez něj do toho nejdeme, neodpověděl. Je mi to líto, bylo to hezké, bavilo nás to, ale basák se holt musel vyměnit, nehraje jako předtím, ale nějak hraje. Chtěli jsme kapelu udržet, tak jsme to udrželi,“ dodal Suchánek.

Scénka z pořadu Partička - telefonát Ondřeje Sokola s Aloisem Hadamczikem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
1. 5. 2021 • 10:44

Vcelku se člověk i někdy pobaví, ovšem nesnáším toho Slováka, jednak neumí česky a směje se sám sobě jako primitiv.

zadnice
28. 4. 2021 • 10:51

Partička je divný zábavný pořad, ovšem "nejlepší" je tzv. "režisér"!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.