Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

Michal Suchánek
Michal Suchánek (O2 TV Sport)

Herec, režisér a moderátor Michal Suchánek toho v životě prožil mnoho, ať už toho dobrého, tak bohužel i toho špatného. Za jedno ze svých nejhorších rozhodnutí považuje to, když se rozhodl otevřít si v Praze hospodu. To, co se mu tam totiž dělo, bylo přinejmenším zarážející.

„Kamarád měl nápad, že můžeme otevřít hospodu. Protože byl trestaný, tak musel být živnosťák na mně… V hospodách jsme byli furt, znali jsme to jen z tý druhý strany. Bylo mi tak 21, 23…. Přestalo se hrát, nějak se extra netočilo, protože byly jiný starosti, no tak tohle přišlo jakoby vhod a já jsem navíc nebyl v divadlech zaměstnanej, takže já nic neměl. Takže tohle mi přišlo vhod, říkal jsem si, že nebudu muset chodit na konkurzy, budu mít škváru… Deset let jsem měl pak obstavený účty… Měl jsem velký problémy,“ začal vyprávět o podnikání v hospodě po revoluci Suchánek, kterému se toto rozhodnutí pekelně nevyplatilo.

„Dokonce jsem prodal auto tenkrát, abych měl nějaký peníze do začátku, protože jsem se bál si půjčit… On (kamarád, spoluvlastník, pozn.red) to vedl, on byl dobrej v tom, já byl herec blbej… Já jsem do toho jen dal nějakou kačku a chodil jsem tam, že jo… No a on mi tam pak strkal třeba dvě faktury a mně bylo trapný kontrolovat kamaráda, tak jsem to podepisoval a tak za dva tři měsíce jsem mu říkal, jestli už si rozdělíme tržbu nebo něco a on říkal, že ještě nejsme na kopci, ať jsem v klidu a pak se rozdělíme… No a za tři, čtyři měsíce na mě udělal snad milion v tý době… Přijeli na mě, že jsem nezaplatil faktury… No a pak ještě nějaký vydírání a tak to skončilo. On se ztratil, protože tohle samé udělal nějakýmu týpkovi o pár ulic dál…,“ pokračoval ve vyprávění bavič z Tele Tele.

Ženatý Suchánek po noci strávené v cizím bytě: Zatloukat, zatloukat a zatloukat!

Video se připravuje ...

Nadávky a soudy

„Hospoda byla na Břevnově na hřišti, muselo to být hodně laciný, aby tam vůbec někdo přišel a bylo to v nájmu od nějaký tý tělovýchovný jednoty a kolem toho roku 1991 se tenhle frajer ztratil a ještě po mě chtěl nějaký výpalný a já už na to neměl… Já jsem si říkal, že na to budu sám, že to zkusím, takže jsem sám jezdil ráno někam na nějaký trh, protože mi v pivovaru už nic neprodali… Já to neuměl ani narazit, to bylo peklo! Třeba jsem tam přišel a ti štamgasti řekli: „Zavři dveře, č*ráku,“, takhle normálně majiteli. Fakt jako to bylo hrozný. Zloději. No prostě peklo… Já už byl úplně zoufalej… Jednoho dne jsem tam přišel a bylo to tam všechno rozsekaný, tak jsem tam nechal ty klíče a šel jsem pryč… Pak už začaly chodit jenom ty soudy no…

…Tu hospodu jsem měl možná rok… Já jsem určitě dlužil jako třeba milion a půl a hlavně furt narůstaly penále za ty sociální věci, protože mi furt zdrhali i číšníci a mě už to nebavilo furt jezdit na úřad a vyplňovat to, takže tam to naskakovalo, a to už pak nedáváš… Ale to byla moje chyba. To jsem jenom já debil, že se nemám pouštět do něčeho, co mě nebaví, na co nemám,“ přiznal herec v podcastu U Kulatého stolu.

„Deset let, to asi kecám, to jsem neměl zmražený účty, ale jsem určitě ještě někde dlužil… V tu dobu už bylo úspěšný Tele Tele a vystupovali jsme pro Coca-Colu, protože já jí dlužil 400 tisíc… Jenom proto, že Míša tam dluží 400, jsme pak uváděli nějaký jejich podnikový meeting,“ dodal Suchánek, který je tak odstrašujícím příkladem pro mnoho lidí, kteří by chtěli začít podnikat.

Suchánek o Letné: Dejchla na mě pospolitost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
19. 4. 2021 • 09:24

Tenkrát byl mladý, nezkušený. Kamarád prý byl trestaný, no tak to je také vizitka. Chápu, může to být cokoli, ale měl by si Michal Suchánek na tohle dávat pozor. Problém je, že někteří VIP si zvykli na nadstandardní honoráře. Nikdy se neměli špatně. Dnes, kdy mají přerušenou práci je to těžké. Ale právě oni jsou tou skupinou, kdy mohou mít našetřeno. Jenže někteří nejsou zvyklí šetřit .

Larry61
18. 4. 2021 • 19:21

Ani herec, ani hospodský

vilda69
18. 4. 2021 • 18:02

To mu řekli dobře

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.