Jan Kočka (†28): Pohřeb, jaký jste ještě neviděli! Verešová jako z Kmotra... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Kočka (†28): Pohřeb, jaký jste ještě neviděli! Verešová jako z Kmotra...

Jan Kočka, Andrea Verešová
Jan Kočka, Andrea Verešová (Foto Aha! – M. Přibyl, T. Tran, ara)

Stovky smutečních hostů, pláč a okázalý průvod, který na několik hodin zablokoval pražskou Vinohradskou ulici... Pohřeb Jana Kočky ml. (†28) byl ukázkou moci a bohatství známého kolotočářského klanu. 

Jel v protisměru a zabil nejen sebe, ale i dalšího šoféra Miloslava (†28). Jan Kočka mladší měl však včera pohřeb jako král. Černý, stříbrem zdobený kočár s jeho rakví táhlo šest černých koní, dav stovek truchlících na více než hodinu ochromil dopravu v části Prahy. Trasa průvodu byla vystlána růžovými lístky a stovky věnců musel na hřbitov přivézt kamion. Pohřeb stál dva miliony korun, jen rakev údajně přišla na 80 000 korun.

Smuteční obřad proběhl ve 13 hodin v kostele Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad. Sešlo se tu široké příbuzenstvo zemřelého, ale i mnoho přátel a známých osobností. Poté se dav lidí vydal na 1,2 kilometru dlouhou cestu, která vedla z kostela na hřbitov na Olšanech, kde už byla připravena okázalá hrobka. Při spouštění rakve do hrobu byly vypuštěny bílé holubice. Otec Jan plakal nad rakví a příbuzní ho museli podpírat.

Nová hrobka
Rodina Kočků má svůj hrob na hřbitově v pražských Řepích. Před deseti lety zde uložili zavražděného Václava (†40) a letos v létě i Vaška (†6 dní). „Táta zesnulého Honzy, Jan Kočka, už před časem koupil pro svoji část rodiny vlastní hrobku. Bohužel do ní jako prvního uloží svého syna,“ prozradil zdroj z okolí rodiny.

Víte, že...
...kazatel na přání rodiny Kočkových vyzval k modlitbě za Jana (†28) i za zemřelého řidiče náklaďáku Miloslava (†28), do něhož mladý člen slavného klanu narazil?

Sešly se tu celebrity
Rozloučit se přišlo také mnoho celebrit. V černém dorazil například Michal David (58) nebo Daniel Hůlka (50). Oba při obřadu zazpívali. Nechybělo ani moderátorské duo Richard Genzer (51) a Michal Suchánek (53) nebo slovenská topmodelka Andrea Verešová (38), která vypadala jako z mafiánského filmu Kmotr.

Jak zemřel?
Jan zemřel při autonehodě 28. září na dálnici D11 ve směru z Prahy na Hradec Králové krátce po čtvrté hodině ranní. Ve svém luxusním Merecedesu G najel do protisměru, kde se čelně srazil s náklaďákem, který řídil Miloslav. Oba muži byli na místě mrtví a podle pitvy zemřeli na vážná poranění hlavy. Výsledky toxikologie ještě nejsou známy. Právě ony ukážou, zda Kočka řídil pod vlivem alkoholu nebo drog.

Matka zabitého řidiče: JE TO NECHUTNÉ!
„Je mi z toho špatně, je mi z toho na blití, jak tam chodí Hůlka, David a ti další umělci,“ řekla matka zabitého Miloslava pro TN.cz. a dodala: „Chápu, že taky přišli o syna. Ale tohle je nechutné.“

Na video s Janem Kočkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rezacek
27. 3. 2019 • 15:25

Toho hajzla není žádná škoda. A Vereška se prostě potřebovala zviditelnit. Škoda je toho, co byl nevinně zabit tím zfetovaným ksindlem.

mbmb
14. 10. 2018 • 08:55

At tam byl kdo chtel a stalo to miliony- zivoty to nevrati nikomu.kdyz stal kolotoc 1kc mely nase svetske spoluzacky svatbu A 1maj byl ubohy cajicek proti kolone bilych mercedesu za sociku!! Cele mesto vzhuru nohama.Spoluzacky ve skole byly cistotne,chytre na uceni a hezke! kdyz ucitelka videla notes v Kolik za skolni rok absolvovaly trid a to i v zahranici jen zasla!! rozhodne drzi jejich rodiny pospolu i se zeni mezi sebou v pribuzenstvu,ale byli pracoviti vzdy a take meli vydelky Vkus je jina vec a zavist take.okolnosti tohoto pohrbu jsou jasne a hoste rovnez -jina doba

msamekk@seznam.cz
13. 10. 2018 • 16:00

Je-li to kočka může sí to dovolit.

hadafan
13. 10. 2018 • 15:47

Jak žil,tak zabil a umřel.Pohřeb za všechny prachy-oprava za ukradené DPH.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.