Jan Kočka st. o synovi (†28): Nebyl to gauner, jak si lidé myslí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jan Kočka st. o synovi (†28): Nebyl to gauner, jak si lidé myslí!

Jan Kočka st.
Jan Kočka st. (Foto Aha! – M. Přibyl, T. Tran, ara)

Už od pátku se všichni ptají proč vjel Jan Kočka ml. (†28) na dálnici do protisměru, kde se střetl s  řidičem (†28) náklaďáku. Při děsivé a zbytečné nehodě oba zemřeli. Po druhém řidiči zůstaly tři děti. Otec viníka chce pomoci.

Život obou mladých šoférů vyhasl poté, co luxusní mercedes Jana Kočky ml. na dálnici D11 vjel v protisměru do cesty náklaďáku, který řídil Miloslav V. „Na dálnici vjel řidič osobního vozu na 35. kilometru, kam se chybně vrátil po sjezdu,“ popsala Aha! policistka Martina Fejfarová. Při následném devastujícím střetu byli oba muži okamžitě mrtví, z aut zbyly jen ohořelé kusy kovu.

„Nechápeme, jak se to mohlo vůbec stát,“ řekl včera Aha! podnikatel Jan Kočka. „Prožívám ty nejbolestnější chvíle, nikdy mě nenapadlo, že budu muset pohřbít vlastní dítě.“ Tragédie je o to horší, že při ní zemřel i nevinný řidič náklaďáku Miloslav V., na kterého podle serveru TN.cz doma čekaly partnerka a tři děti. Nejmenšímu je sotva týden, tatínka už nikdy neuvidí. „Zničilo to nejen naše životy, ale i život rodiny řidiče, do kterého můj syn nepochopitelně narazil,“ uvedl také Kočka starší.

„Celá naše rodina soucítí s jeho rodinou. Jejich smutek je navíc umocněn faktem, že se jedná o člověka, který nehodu nezpůsobil, a tak chápeme jejich obrovský pocit křivdy,“ dodal.


Pozůstalým chtějí pomoci
Rodina Kočkových před 10 lety přišla o Václava (†40), jehož zastřelil Bohumír Ďuričko (64). Nyní se musejí vyrovnat s dalším úmrtím, a navíc i faktem, že Jan zavinil smrt dalšího člověka. „V tuto chvíli nás spojuje nesmírná bolest. Budeme nápomocni policii při vyšetřování. Rodině druhé oběti vyjadřuji upřímnou soustrast,“ vzkázal Kočka starší, který je připraven rodině oběti havárie pomoci, zatím však nezná její identitu.

»Sahám ke hvězdám«, rapoval Kočka...
O svém bezstarostném životě v luxusu Jan Kočka mladší (†28) také před šesti lety ve spolupráci s Dennym K. rapoval v songu Já jedu vpřed. „Jsem jeden z těch, kterej šahá ke hvězdám,“ recitoval. „Pak tě na stanici zbijou, a to jenom proto, že máš příjmy a že se ti tu třeba daří,“ popsal i zkušenost, kdy ho opilého měli zastavilt policisté a kdy je zkoušel uplatit. Podle reakcí veřejnosti na sociálních sítích neměl zábrany a své eskapády přeháněl. Zda mohl do protisměru na dálnici najet pod vlivem alkoholu či omamných látek, bude známo až po pitvě tento týden. „Byl to hodný kluk a srdcař, nebyl to člověk, který by někomu vědomě chtěl ublížit. A nebyl to žádný gauner, jak je líčen diskutujícími pod články v médiích,“ uzavřel Kočka st. na obhajobu syna.

Na videoklip Já jedu vpřed se můžete podívat zde:





Přečtěte si
rezacek
29. 10. 2018 • 16:39

Ďuričko nebyl vrah. Ďuričko byl deratizátor.

hadafan
4. 10. 2018 • 15:48

Jasně nebyl gauner,ale nacamraný jezdil tak dlouho až zabil.

hadafan
4. 10. 2018 • 14:05

Samozřejmě že nebyl gauner,holt se narodil do mafianské rodiny/tam je gauner každy/ ,úplatky, podvody,pasáci,drogy aj.A navíc chlastal za volantem.Přímo ukázkový příklad hodného kluka.Každou pokutu za chlast uplatili a tak to dopadlo.Škoda veliká ,že s sebou vzal další život.Arogace kape z každé jeho fotky ,šak fotr všechno vyřídí.Ani nechci vědět co všechno mu prošlo.

oldedek
1. 10. 2018 • 14:27

" Kočka st. o synovi (†28): Nebyl to gauner, jak si lidé myslí!..." Né jak si to Kocoure řekl, tak tomu svatosvatě věřím - určitě to byl starý dobrák od kosti - jako všechny kočky ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.