Jan Kočka (†28)
 z klanu kolotočářů: Smrt při nehodě. 
A vzal s sebou nevinného... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto


Jan Kočka (†28)
 z klanu kolotočářů: Smrt při nehodě. 
A vzal s sebou nevinného...

Jan Kočka a jeho mercedes
Jan Kočka a jeho mercedes (Instagram)

Čelní srážka skončila smrtí dvou mladých řidičů oba (†28)! Na D11 se teréňák řítil v protisměru, srazil se s náklaďákem a oba vozy vzplály. Za volantem osobního auta měl sedět Jan Kočka mladší, vnuk známého provozovatele matějské pouti Václava (77). 

K tragické nehodě došlo včera po půl čtvrté ráno na 32. kilometru dálnice D11. Náklaďák, který jel směrem na Hradec Králové, se čelně srazil s terénním mercedesem, který se směrem na Prahu hnal v protisměru. Řídit ho měl Jan Kočka. „Policie našla v autě jeho občanku,“ řekl Aha! vzdálený příbuzný rodiny. Podle informací Aha! policisté včera rodinu Kočků pozvali k identifikaci těla.

Oheň ničil

Když přijeli hasiči, byli oba řidiči mimo hořící vozy, pomoci jim ale nebylo. „Na místě podlehli svým zraněním. Vozidla byla požárem zasažena v plném rozsahu,“ uvedl mluvčí hasičů Ladislav Holomčík. Z vraků téměř nic nezbylo, plameny je totálně zničily. 

Kde najel?

Policisté nyní zjišťují, jak se do protisměru teréňák dostal. „Zřejmě na dálnici špatně najel,“ řekla Aha! policejní mluvčí Martina Fejfarová. Otázkou také je, jakou vzdálenost v protisměru ujel. Nejbližší nájezd je sice jen 2 km daleko, ale podle agentury aktu.cz se Kočka vracel z galavečeru MMA v Trutnově. To znamená, že cestu měl přes celou hradeckou dálnici. 

Miloval zápas a auta

Jan Kočka mladší (†28) figuroval v dozorčí radě společnosti Prostor. „Nejvíc pro něj znamenala roční dcerka Sophinka,“ řekla Aha! jedna z Janových známých. Mezi jeho koníčky patřily boxerské zápasy MMA a jízda autem, která se mu zřejmě stala osudnou. 

Václava (†40) zastřelili

Rodina Kočkových vešla do povědomí po zastřelení Václava Kočky mladšího (†40) 9. října 2008 v pražské restauraci Monarch. Za čin dostal 12,5 roku vězení Bohumír Ďuričko (64), kterého před pár dny propustili z vězení. Provozovatel Matějské pouti Václav Kočka nejstarší (77) se od 60. let pohybuje v prostředí kolotočů, cirkusů i populárních zpěváků. Jeho starší syn Jan (51) je podnikatel a majitel firmy Prostor a. s. Policie ho loni vinila z účasti ve skupině, která stát daňovým únikem připravila o miliony korun. Otěže ve vedení a realizaci matějské pouti od loňska přebírá Václav Kočka nejmladší (25), syn zastřeleného Václava. 

 Pohřbu se zúčastnil i kontroverzní podnikatel Jan Kočka.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
30. 9. 2018 • 19:16

Rodina Kočkovic zase chystá bombastický pohřeb - limuzíny, kočár tažený koňmi, uzavřený provoz od Břevnovského kláštera za asistence policie.... Jiří Paroubek a Michal David mezi smutečními hosty..... Je mi z toho nanic, - je to vlastně vrah, který zabil nevinného mladého otce 3 dětí Snad budou mít tolik slušnosti a ty nevinné děti, které přišly o tátu, finančně zabezpečí!!!!

marlen5
29. 9. 2018 • 17:05

Pokud jel pod vlivem čehokoliv, tak ho nelituju. Více než 2 kilometry na dálnici v protisměru?To není úplně v pořádku, ale chudák ten kluk z kamionu , mít tu smůlu, že se střetne s takovým blbem! Všude čteme, že pan Kočka měl rodinu, ale řidič kamionu taky, navíc před jízdou nepil...co k tomu říct, lituji jen toho smolaře a jeho rodinu. A pokud by byli Kočkovi takoví spravedliví, jak ze sebe dělají, zaplatili by rodině zabitého tak, aby mohli slušně žít...ztrátu blízkého člověka jim nikdo nezaplatí. Jan Kočka ho normálně zabil.

tulip
29. 9. 2018 • 10:22

Neumím to napsat tak,by to reagovalo .Ale pro vilda696:Máte můj plný souhlas.

6010
29. 9. 2018 • 10:03

Není to nějaké prokletí rodiny Kočkových? Zřejmě začalo fungovat.A nemají to za něco? Chraň pán Bůh, nikomu nic zlého nepřeji, ale karma je karma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.