Jan Kočka ze slavného klanu kolotočářů uhořel na D11? Rodina se utápí v zoufalství... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Jan Kočka ze slavného klanu kolotočářů uhořel na D11? Rodina se utápí v zoufalství...

Klan Kočků prožívá další těžké chvíle. Mladý Jan zemřel podle webu aktu.cz při autonehodě.
Klan Kočků prožívá další těžké chvíle. Mladý Jan zemřel podle webu aktu.cz při autonehodě. (Blesk - David Malík/Facebook)

Před nervovým zhroucením se nachází členové kolotočářské rodiny. Na dálnici D11 se stala tragická nehoda, kterou nepřežil ani jeden z řidičů. Zatím z neznámých důvodů vjelo luxusní auto Jana Kočky do protisměru a střetlo se s nákladním vozem. Ve shořelém voze Jana Kočky se našly jeho doklady.

„Zhruba kolem půl páté ráno jsme obdrželi informace, že došlo na dálnici D11 k vážné dopravní nehodě ve směru na Hradec Králové,“ řekl Blesk.cz přímo na místě nehody plukovník Marek Jirouš. „Došlo s největší pravděpodobností k tomu, že osobní vozidlo přejelo z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se srazilo s nákladním vozem. Došlo k požáru a bohužel při dopravní nehodě přišly o život dvě osoby,“ dodal Jirouš. „V autě našli jeho občanku,“ prohlásil. Rodina se nyní modlí, aby v autě Jana Kočky, kde nalezly i jeho doklady, neseděl právě on. Naděje sice umírá jako poslední, vše však vypadá pro kolotočářskou rodinu tragicky…

 Pohřbu se zúčastnil i kontroverzní podnikatel Jan Kočka.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
yokky
29. 9. 2018 • 16:36

Jo ta Karma......🤡🤡🤡🤡🤑🤑🤑😢😢😢

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.