Přípravy před pohřbem Jana Kočky (†28): Upraví mu tvář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přípravy před pohřbem Jana Kočky (†28): Upraví mu tvář!

Jan Kočka mladší
Jan Kočka mladší (D. Malík, T. Tran, M. Přibyl, HZS, Facebook, Instagram)

Blízcí Jana Kočky (†28) který zemřel v pátek při tragické nehodě na D11, chystají pohřeb. Rodina ho chce vystavit v rakvi při posledním rozloučení tak, jak je v rodině Kočkových zvykem. Kvůli tomu mu podle dosavadních informací nechají udělat speciální úpravu obličeje.

Blízcí Jana Kočky včetně jeho otce Jana Kočky st. (51) se včera sešli na patologii vinohradské nemocnice. Společně zašli dovnitř a po půlhodině zase odcházeli se slzami v očích. „Šli si tam domluvit, aby byl v rakvi upravený,“ řekl zdroj Aha!.

Kočka měl prý po děsivém nárazu těžká zranění na hlavě a v takovém případě se těla v rakvi na pohřbech nevystavují. „Chtěli by Jana při posledním rozloučení vystavit v rakvi, ale byl z té bouračky hodně pomlácený,“ řekl zdroj Blesku, který upřesnil, že příbuzní tedy jeli domluvit možnosti, jak lze tělo, respektive obličej, upravit.

Podle informací Blesku by měli Janovo tělo nechat nabalzamovat. „Jde o proces, který spočívá v napuštění těla konzervačními látkami. Stojí to hodně peněz,“ řekl Blesku Alexandr Pilin, špičkový expert z Ústavu patologie 1. lékařské fakulty UK a VFN v Praze. .

„Pokud si rodina tělo skutečně přeje vystavit, řeší to nejčastěji pohřební služba běžnou kosmetikou. Make-upem mrtvého nalíčí, aby nebyl bledý, případně na něm nebyly vidět šrámy,“ dodal pro Blesk Pilin.

 Pohřbu se zúčastnil i kontroverzní podnikatel Jan Kočka:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jasnovidec01
2. 10. 2018 • 20:55

Tak mozek mu upravit nestačili tak aspoň fasádu do rakve.jinak ten mladý řidič co ho ten kretén zabil nebyl žádný otec dětí,je to novinářská kachna vím to z fejsu,ale nedám sem nick

stekavka
2. 10. 2018 • 16:03

Aby se s ním neposrali,měli by vystrojit luxusní pohřeb tomu nevinnýmu klukovi,tátovi tří dětí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.