Pohřeb Jana Kočky (†28) nevydýchala matka jeho oběti (†28): Vzkaz pro Hůlku a Davida rve srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohřeb Jana Kočky (†28) nevydýchala matka jeho oběti (†28): Vzkaz pro Hůlku a Davida rve srdce!

Poslední rozloučení s Janem Kočkou.
Poslední rozloučení s Janem Kočkou. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

S velkou pompou byl včera pohřben Jan Kočka ml. (†28), který zemřel při dopravní nehodě. Jeho vinou přišel o život i řidič kamionu Miloslav H. (†28). Není divu, že nešťastná matka pro Kočkův velkolepý pohřeb neměla velké pochopení.

Spřežení šesti koní, kilometrová cesta Prahou 3, devět set lidí a ochromený provoz, tak vypadalo rozloučení se členem slavného kolotočářského klanu. Kostel Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad v Praze praskal ve švech. Celý obřad prý podle informací Blesku přišel rodinu kolotočářů na neuvěřitelné dva miliony korun!

Ne každý měl ale pro takové divadlo pochopení. „Jsem znechucená. Já jsem zoufalá a nešťastná. Já jsem to nemohla unýst dneska. Chápu rodinu Kočků, oni přišli taky o dítě, to jsou strašný nesdělitelný věci. Každej máme jiný zvyky. Já jsem se jenom divila, že příslušný orgány to prostě mohly povolit, je to neetický i vůči naší rodině,“ řekla pro TV Nova maminka kamioňáka.

„Jestli si rodina Kočků...tam zaznělo i jméno mýho syna, já se k tomu nemůžu vůbec vyjádřit. My jsme mýho syna pochovali minulý pátek, státní zástupce musel uvolnit tělo, pro ten obřad i za účasti pohřební služby,“ pokračovala dál v rozhořčení. „Je mi z toho špatně, je mi z toho na blití, jak tam chodí Hůlka, David a ti další umělci,“ dodala na adresu umělců, kteří se na pohřbu objevili.

 

 

 



Přečtěte si
sorguf
18. 10. 2018 • 18:56

Ale ty také.

sorguf
18. 10. 2018 • 18:54

Za co se mají stydět, za to že svému synovi vystrojili pohřeb? Jsi idiot.

sorguf
18. 10. 2018 • 18:50

Pohřeb není šaškárna, pohřeb je smutek a bolest pro nejbližší . Z jakých vašich peněz blbečku, Tys jim něco na to dal? Máš možnost si pořídit kolotoč, celý den ho provozovat a vydělávat. je to práce, jako každá jiná, Řezáčku jsi idiot.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.