Proměna vraha Ďurička (58): Je z něj »mánička« s čelenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Proměna vraha Ďurička (58): Je z něj »mánička« s čelenkou!

2012  Přerostlé vlasy stažené dozadu pomocí čelenky a pohublé, ostré rysy v obličeji.
2012 Přerostlé vlasy stažené dozadu pomocí čelenky a pohublé, ostré rysy v obličeji. (ČTK, Petr Novotný, Profimedia.cz)

Po zuby ozbrojená policejní eskorta v kuklách přivádí v neprůstřelné vestě pražského podnikatele Bohumíra Ďurička (58), který před čtyřmi lety několika ranami z pistole brutálně popravil syna kolotočáře Václava Kočku mladšího (†40). Tak včera pokračoval soud o 10 milionů korun, které požaduje Kočkova tehdejší přítelkyně a matka jeho syna Davídka (10) Markéta Palečková. Spolu vychovávali i dítě z ženina předchozího vztahu.

Ďuričko byl za vraždu odsouzen ke 12,5 roku vězení. Bývalá družka Kočky teď za náhlou a bolestnou ztrátu partnera žádá odškodnění pro sebe a dvě děti. Ďuričko, který do soudní síně přišel viditelně pohublý a s delšími vlasy, které mu držela laciná čelenka, skrze právníka vzkázal, že je na mizině.

„Pravděpodobně ty peníze nemá, ve vězení píše, ale tím si tolik určitě nevydělá,“ prohlásil u soudu Ďuričkův advokát Michal Šalamoun. Podle informací Aha! Ďuričkovi už patří pouze několik pozemků v pražských Stodůlkách. Soud byl nakonec odročen na únor.


Otec mrtvého, kolotočář Václav Kočka: Chodím jak rozzuřený tygr!

Pane Kočko, sledoval jste soud s panem Ďuričkem?

„To jméno přede mnou ani nevyslovujte. Ani jsem nevěděl, že nějaký soud je. Viděl jsem to až v televizi a celý den chodím jak rozzuřený tygr. Už to jméno nemůžu ani slyšet. Leze mi na nervy.“

Myslela jsem, že se soudu zúčastníte a podpoříte přítelkyni vašeho syna.

„Já už žádné soudy nechci. Stýkáme se samozřejmě, občas přijde na návštěvu. Dala mi vnuka Davídka. A s Vaškem vychovávala svého syna z předchozího vztahu. Ale k soudu nepůjdu.“

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
fiat
3. 3. 2013 • 12:32

Co ten člověk píše? Nikdo nezná jeho verzi a proč to vlastně udělal..... Panu Kočkovi se nedivím, že k soudu už nechce. A jen kvůli prachům. Někdy ale musíte. Jsou různé věci, které absolvovat musíte. Stejně jako pohřeb blízkého člověka. Tihle lidi bývají přímý a hodní. Docela panu Kočkovi věřím.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.