Suchánek nestačí zírat? Dcera Berenika ukázala přítele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Suchánek nestačí zírat? Dcera Berenika ukázala přítele

Berenika se slavným tatínkem.
Berenika se slavným tatínkem. (Foto archiv Divadla Broadway)

Ne každý prožívá během koronavirové krize depresi a smutek ze samoty. Mezi šťastlivce, kterým pandemie pomohla utužit vztahy nebo vybudovat nové, patří dcera Michala Suchánka (55). Berenika (23) se totiž pochlubila fotkou partnerem a září štěstím.

„Uznávám, že je to fakt zvláštní období. Těžkej rok nejspíš pro úplně každého. Jedno musím přiznat, že mi ten rok 2020 v osobním životě strašně moc přál. Jsem vděčná a šťastná. Zamilovaná a milovaná. Myslím si, že když má člověk štěstí v podobě rodiny a partnera, všechno je pak tak nějak lehčí… Uf, musela jsem to napsat. Protože už je toho prostě nějak moc všeho negativního. Snad vás to neurazilo, že jsem skromně naznačila, že když už nemohu stát na jevišti, mohu spokojeně stát po boku tohohle skvělého kluka,“ svěřila se na sociální síti Berenika Suchánková, která rozjíždí nový projekt s kamarádkou Marianou Prachařovou.

Důvěřivá manželka Michala Suchánka: Nikdy mi nebyl nevěrný!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.