Genzer a Suchánek na nože: Velmi vostrá slova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Genzer a Suchánek na nože: Velmi vostrá slova!

Michal Suchánek a Richard Genzer
Michal Suchánek a Richard Genzer (Foto: Karel Kopáč, Mária Rušinová, ara)

Richard Genzer (53) a Michal Suchánek (54)  patří mezi nejoblíbenější baviče, kteří spolu již léta spolupracují. Avšak v každém vztahu se čas od času objeví rozepře, jinak to nebylo ani u nich dvou. Vinu na tom měla především Geňova nespolehlivost a neupřímnost.

Poprvé se objevili v roce 1998 v pořadu XXL. Ten odstartoval kolotoč zábavných pořadů, ve kterých hrála tato dvojice hlavní role. Do povědomí diváků se dostali například pořadem TeleTele, Mr. GS nebo Partička. Dvojice spolu baví diváky již několik let, bylo tedy jen otázkou času, kdy se jejich vztah změní. „Michal je přísný na sebe i okolí. Má rád, když se mu věci říkají napřímo. A já se občas snažím vykličkovat v domnění, že z toho vyjdu aspoň s nějakou poloctí. Jenomže ze mě byl ještě větší s*áč, než kdybych řekl pravdu,“ řekl Genzer dle Blesku.

Genzer také přiznal, že tahounem v jejich vztahu byl právě Suchánek. „Suchoš mě vždycky táhnul, vždycky nějakou práci sehnal a pak se to zase našláplo. Vím, že jsme ho párkrát zklamal, na plno věcí jsem se vys*al. On byl pak naštvanej a nějakou dobu to mezi námi bylo dost blbý. To mě mrzelo,“ svěřil se Geňa.

A zatímco dříve byl Genzer a Suchánek nerozlučná dvojka, nyní je vše jinak. „Teď už spolu moc nejsme, to je pravda. On točí a mě nikdo nechce. I když zrovna teď jsme nějaké věci nastartovali. Chceme třeba dělat internetovou televizi, tak ji připravujeme,“ svěřil se dle Blesku Geňa.

Nejbizarnější hra Partičky! Takřka nahý Geňa jako Glum z Pána prstenů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
13. 4. 2020 • 16:26

Dva "UMĚLCI", ale daleko nejhorší je ten čobol "režisér"!!!

Inka
13. 4. 2020 • 16:06

Suchánek je komik, talent.. určitě Genzera táhnul, ten je nula..

havran2
13. 4. 2020 • 11:33

Už dávno měli skončit,jsou trapní ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.