Dcera Suchánka zamilovaná po uši! Za láskou nemusela daleko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dcera Suchánka zamilovaná po uši! Za láskou nemusela daleko

Berenika Suchánková
Berenika Suchánková (Instagram)

Dcera slavného baviče Michala Suchánka (56), Berenika Suchánková (24), vyměnila starého přítele za nového. Shodou okolností sáhla po dlouholetém kamarádovi svého bratra Jáchyma (30).

Berenika Suchánková (24) toho poslední dobou stíhá opravdu hodně. Natáčí spolu s dalšími hvězdami nově připravovaný seriál ZOO, do toho stihla rozchod, a navíc už se i znovu zamilovala. „Je to dlouhodobý kamarád mého bratra a vzniklo to úplnou náhodou. My jsme o sobě ale už dřív věděli,“ pronesla šťastně herečka pro web ženy.iprima.cz.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Čím Suchánek rozplakal herečky u filmu?

Video se připravuje ...

Její nový přítel se živí fotografováním, a když má herečka čas, ráda mu asistuje. Jelikož spolu začali randit během koronakrize, neměli možnost spolu chodit na romantické večeře nebo do kina. Teď si to chtějí všechno vynahradit. „To krutý žití doma jsme si odžili, tak doufám, že teď přijde to cestování a kultura,“ svěřila se Berenika.

Suchánek přiznal dluhy a vydírání! A Harry připravil rodině další zklamání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.