Suchánek se nezdá: Slzy tekly proudem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Suchánek se nezdá: Slzy tekly proudem

Michal Suchánek
Michal Suchánek (Daniel Černovský)

Michal Suchánek (57) není jen herec a komik, ale fušuje i do pozice režiséra. A ne ledajakého, sám sebe prohlásil za tvrďáka a cholerika a přiznal, že při natáčení jeho snímku Večírek, došlo i na slzy. 

Večírek pojednává o setkání přátel po letech a má útočit na emoce diváků. Emotivní chvíle ale zažili i herci. „Jsem ukrutnej pedant a myslím, že jsem herce strašně málo chválil. Byl to pro mě hroznej tlak, měl jsem tam slavné lidi a málo jsem jim dával najevo, jak jsem rád, že to dělaj,“ vysvětlil Suchánek v rozhovoru pro zeny.iprima.cz. 

Suchánek vychovává Genzera desítky let: Neúspěšně!

Video se připravuje ...

Slzám prý neunikla například herečka Nela Boudová. „Tak když jsi na někoho sprostej a řveš a je to děvče, tak se rozpláče. Natočilo se to za dvanáct dní a bylo to hektické. Byl jsem z toho vynervovanej," přiznal Michal v pořadu 7 pádů Honzi Dědka. 

Našli se ale i odolní jedinci. „Karel Roden neplakal, Langmajer, Taclík taky neplakali, Vladyka taky neplakal, a pak už v tom hrála jenom děvčata, z toho Táňa Dyková taky neplakala,“ dodal Suchánek. 

7 pádů Honzy Dědka dnes: Čím Suchánek rozplakal herečky u filmu?

Video se připravuje ...

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.