Odtajněné soukromí Suchánka: Život v zajetí obsese a kompulze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Odtajněné soukromí Suchánka: Život v zajetí obsese a kompulze

Michal Suchánek
Michal Suchánek (Foto: Mária Rušinová, ara)

Oblíbený herec a komik působí navenek nejen velmi srdečně, ale také vyrovnaně. Podle týdeníku Sedmička ho ale prý přitom dlouhou dobu trápila jedna velmi nepříjemná porucha.

Podle uvedeného zdroje totiž Michal Suchánek (55) trpí obsedantně-kompulzivní poruchou. „Já jsem hodně na rituály a pověrčivý. Už jsem teda musel ubrat,“ svěřil se prý v rozhlasovém pořadu Blízká setkání herec, jehož údajně obsese a kompulze trápila především v souvislosti s profesí.

Věřil totiž, že mu určitý rituál zajistí dobrý výkon. „Teď už to nemám, protože víceméně hraju jenom Partičku, tam zase takové nervy nejsou. Ale v Činoheráku, než jsem šel na jeviště, to jsem měl tolik úkonů. Já už byl připravený v portále a dělal jsem strašné věci, a když mi něco nevyšlo…“ přiznal bavič, kterého prý nutkavé myšlenky obtěžovaly i v osobní rovině.

KARLOS SHOW: Podívejte se, jak Vémola zpovídal Dudu a herce Suchánka

Video se připravuje ...

„A to bylo se vším. Ráno, než jsem vstal a dostal se z baráku, co jsem všechno udělal… Celý život jsem si čistil zuby tak, že nejdřív pravou rukou, pak levou, napít se, vyplivnout, pravou rukou a levou rukou. Musel jsem ten postup dodržovat, měnit ty ruce úplně stejně,“ uvedl jako jeden z příkladů Suchánek. Obsedantně-kompulzivní poruchu prý už ale naštěstí dostal pod kontrolu. „Fakt to mám daleko míň. Ono je to strašně osvobozující, když si řekneš: Nebudu se dneska třikrát přezouvat,“ dodal dle Sedmičky komik.

Suchánek o Letné: Dejchla na mě pospolitost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
24. 1. 2023 • 18:15

... je to jednoduše magor !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.