Těžko u Langmajera: Záchrana za pět minut dvanáct | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Langmajer vytočený do běla: Zbytečný útok

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková (Instagram)

Známý šprýmař herec Jiří Langmajer (56) zvážněl a podělil se o dojemný milník svého života. Z hospicu si totiž konečně odvezl domů svoji maminku. Bál se přitom, že už se nikdy nepostaví na nohy.

Ačkoliv si Jiří Langmajer soukromí chrání, tentokrát udělal pro fanoušky výjimku. Zdravotní stav jeho maminky se totiž zlepšil natolik, že si ji mohl odvézt domů. „Hospic svatého Lazara v Plzni. Místo, kde našla máma znovu chuť k životu,“ dojal se Langmajer nad videem, na němž se jeho maminka loučí s tamními pracovnicemi. „To nejsou sestřičky ani ošetřovatelky, to jsou andělé. Dokázaly svým laskavým a láskyplným přístupem dostat mámu zpátky na nohy, v což jsem nedoufal,“ přiznal. „A já ji vezu domů. Neuvěřitelný. Děkuju z celého srdce,“ napsal vděčný Langmajer na svůj Instagram.

Strachem Nacafe: Jiří Langmajer - premiový rozhovor

Video se připravuje ...

Vytočený do běla

Zároveň se rozčílil nad komentáři některých fanoušků, kteří řešili, proč maminku neodvezl svým autem. „Adélky auto je vyšší než můj sportovní bavorák a mámě se lépe nasedalo a hlavně vysedalo. Je to tak v pořádku?!“ ptal se Langmajer s nepochopením, proč je podstatné toto řešit. Radost z návratu maminky domů mu ale nezkazí. 

Zlepšení maminčina zdravotního stavu je pro Langmajera o to důležitější, že se zbylými členy rodiny má Jiří vztahy poněkud napjaté. Již před lety se totiž svěřil, že těžko hledá společnou řeč nejen se svým mladším bratrem Lukášem (42), ale i s otcem Jiřím (77). „Mám je s bráchou oba rád, vím, že máme vnitřní potřebu se vídat, ale brání nám v tom naše složité povahy. Ta poslední léta nejsou ale úplně ideální, protože jsme všichni tři velmi tvrdohlaví,“ nechal se slyšet herec.

Jiří Langmajer si maminku odvezl z hospicu domů.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.