Nový pár v českém rybníčku? Noc plná vášně Gondíkové a Boučka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nový pár v českém rybníčku? Noc plná vášně Gondíkové a Boučka

Adéla Gondíková a Libor Bouček
Adéla Gondíková a Libor Bouček (profimedia)

Protančili spolu celou noc a vše nahrávalo slibnému pokračování. Jak ale sám moderátor Libor Bouček (41) prásknul v pořadu Inkognito, k pozvání na večeři se tenkrát neodhodlal...

Stačilo málo a mohli jsme tu mít úplně jiný snový pár showbyznysu. V roce 2008 to totiž pořádně zajiskřilo mezi Liborem Boučkem a Adélou Gondíkovou (49). Noc plná vášně ale nakonec dohru neměla - moderátor se totiž zalekl. 

Libor Bouček má jasný cíl? Bude švihat díky Jardovi Jágrovi!

Video se připravuje ...

„Úplně si to teď jako vyčítám, ale byl to rok 2008. My jsme spolu protančili celý večer, ale pak jsem se k tomu neodhodlal. A teď už to nejde vrátit,“ zavzpomínal  podle zjištění eXtra.cz Bouček. Kdyby jen tenkrát věděl, že by Gondíková kývla... Teď po letech totiž přiznala, že by se tomu zase tolik nebránila. „To jsem byla přesně připravená. To si myslím, že byla přesně ta doba,“ řekla půvabná moderátorka, která nakonec našla lásku a štěstí po boku herce Jiřího Langmajera (56). 

A to by nebyl Jakub Prachař, aby si trochu  nepřisadil. Slovy „to je strašný pocit, když se na sebe dívají dva lidé, kteří spolu mohli prožít šťastný život. Že jste si to takhle pokazili,“ doslova odzbrojil celou porotu a jistě i diváky. 

Libor Bouček stále překvapuje: Janek Bartoška je můj bratr!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.