Hvězda pořadu Adéla Gondíková (49): Vystřídala šaty za půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda pořadu Adéla Gondíková (49): Vystřídala šaty za půl milionu!

Adéla Gondíková moderuje
Adéla Gondíková moderuje (FTV Prima)

Posledním dílem se dnes večer rozloučí pořad Můj muž to dokáže. Ač v show účinkovaly známé osobnosti všech oborů, nejzářivější hvězdou byla Adéla Gondíková (49). Moderátorka postupně vynesla 10 modelů za bezmála půl milionu korun!

Oblékat oblíbenou herečku a moderátorku byla radost, protože Adéla má skvělou postavu a všechny šaty převážně z dílny návrhářky Alice Abraham jí sedly jako ulité. Nebála se ani odvážnějších modelů, které jen podtrhly krásu této zajímavé brunety. „Musím říct, že ve všech šatech jsem se cítila opravdu dobře. Dokonce mi je chválili i muži, a to mě překvapilo,“ řekla Aha! herečka.

Adéla Gondíková a Ondřej Urban: Nová soutěž o chlapské výkonnosti!

Video se připravuje ...

Do návrhu šatů se zapojila také stylistka pořadu Klára Klempířová. „Troje šaty jsme ušily Adéle na míru, tudíž jsou zcela originální a jejich cena je nevyčíslitelná,“ prozradila stylistka.

Nejzářivější
85 000 Kč

Jako bohyně vykoupaná ve zlaté lázni vypadala Adéla v prvním díle show. Zlatá róba patřila také k nejnáročnějším na ušití vzhledem k materiálu a ručnímu vyšívání.

Nejdražší šaty dnes

Nejdražší šaty z luxusní francouzské krajky předvede Adéla dnes v posledním díle zábavného pořadu. Jak to bude moderátorce slušet, se můžete podívat od 20.20 na Primě.

Adéla Gondíková a Ondřej Urban: Nová soutěž o chlapské výkonnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.