Kolikrát jsi to dělal? Křížový výslech osvojeného syna Žilkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kolikrát jsi to dělal? Křížový výslech osvojeného syna Žilkové

Veronika Žilková s osvojeným synem Honzou.
Veronika Žilková s osvojeným synem Honzou. (Blesk)

Ze zábavné show Můj muž to dokáže se více stává show, do které ženy vedou své kamarády či mužské příbuzné, jelikož se stálý partner mezitím stal minulostí. Do pořadu tentokrát zavítala i herečka Veronika Žilková (60), jež vložila veškerou svou víru do svého osvojeného syna Jana Herclíka (31).  

Ačkoli nedávno herečka přiznala po bouřlivém rozchodu s hercem a diplomatem Martinem Stropnickým (65) nového partnera, do primáckého pořadu ho vzhledem k předem natočeným dílům patrně vzít nestihla. Na pomoc si proto vzala syna Honzu, kterého si v roce 2007 osvojila. Že půjde právě o Honzu, jenž by měl směle reprezentovat mužskou část rodiny, věděla herečka ihned. „On z rodiny dokáže nejvíc věcí. Když se něco rozbilo, všichni říkali: Zavoláme Honzu,“ vysvětlila svou volbu Veronika Žilková.

Startují volby, protesty v Rusku, změny v dávkách a šokující přiznání Žilkové partnera

Video se připravuje ...

Vzápětí však pochopila, že se možná se svým rozhodnutím poněkud unáhlila. Syn Honza totiž musel v co nejkratším čase povléknout postel. Herečka mu na úkol dala přesně jednu minutu. A to se zřejmě přepočítala… „Honzo, kolikrát jsi to dělal?“ zeptal se ho moderátor. Odpověď herečku nemile překvapila. „Jak to? Jenom dvakrát?“ cituje překvapenou Veroniku web ženy.iprima.cz. „Vždycky jsem jenom říkal, že jsem to udělal,“ vysvětlil překvapené mamince syn Jan.

Veronika Žilková přitvrdila v boji se Stropnickým: Chce střídavou péči o dceru!

Video se připravuje ...

„Máš na to minutu. To je dlouho. Nevím, jak dlouho ti trvalo zplodit dítě, ale šedesát vteřin je dost,“ dodala s humorem sobě vlastním herečka Veronika Žilková. Ta se před rokem díky Honzovi a jeho partnerce Elišce stala trojnásobnou babičkou. Vedle Kryšpína a Mii od nejstarší dcery Agáty (37) se tak může pyšnit i malou Nellinkou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.