Žilková šokuje: Odtajnila potomka, o kterém se nemluví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Žilková šokuje: Odtajnila potomka, o kterém se nemluví!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (profimedia.cz)

Emoce jsou letos v rodině Veroniky Žilkové (60) jako na horské dráze. Náplastí na očekávané rozvodové řízení je dozajista radostná novinka nejstarší dcery Agáty Hanychové (37), která čeká se svým partnerem Jaromírem Soukupem (53) prvního potomka. Veronika by se tak díky Agátě měla stát trojnásobnou babičkou, jenomže chyba lávky! Čísla totiž dle hereččiných slov nesedí.

Že je rodina Veroniky Žilkové početná, je všeobecně známý fakt. Vedle čtyř vlastních dětí si ještě osvojila Markétu a Jana Herclíkovi, kteří nejsou tolik mediálně viditelní, a jejich osobní život je proto veřejnosti méně známý. Když tedy byla Veronika Žilková nově pasovaná na budoucí trojnásobnou babičku, musela některé informace uvést na pravou míru. „Všechny novinky v naší rodině znáte, jen bych chtěla opravit, že nebudu babička potřetí, jestli všechno dobře dopadne, ale už počtvrté," upřesnila herečka počet vnoučat v rozhovoru pro tn.nova.cz.

Veronika Žilková přitvrdila v boji se Stropnickým: Chce střídavou péči o dceru!

Video se připravuje ...

Žilková se skutečně dočká třetího vnoučete od dcery Agáty, celkově se ale bude jednat o vnouče čtvrté. „Zapomněli, že mám ještě vnučku od Honzíka, máme Nellinku, takže tohle by mělo být čtvrté miminko v rodině," vysvětlila Veronika Žilková. K osvojení Jana Herclíka a jeho sestry Markéty došlo v roce 2007. Třináct let nato se Janovi narodila dcera Nelly, na kterou je babička Veronika, stejně jako na ostatní vnoučata, náležitě pyšná.

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.