Soukupův strach o Agátu: Jaromír se plácl přes kapsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soukupův strach o Agátu: Jaromír se plácl přes kapsu!

Soukup si svou těhuli náležitě hýčká
Soukup si svou těhuli náležitě hýčká (Profimedia)

Střeží ji jako oko v hlavě! Jaromír Soukup (53) nenechává nic náhodě a o matku svého budoucího dítěte, Agátu (37), pečuje jako o ten nejcennější drahokam. Modelce totiž patrně pořídil osobního asistenta a řidiče, který ji vozí superbezpečným DS 7 Crossbackem za miliony!

Aguš se má konečně jako královna. Zatímco v předchozích vztazích to byla ona, kdo nosil kalhoty a stejně tak i peníze do rodinné pokladny, po boku Jaromíra si může dovolit být ženou i s osobním taškonošem. Ten je modelce k dispozici kdykoli je Jaromír pracovně jinde!

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

Z Hanychové spokojenost a štěstí jen čiší! „Nejdůležitější je pro mě teď u muže moudrost a starostlivost. Důležitější než to, jak vypadá nebo jestli je vtipnej. Vtipných chlapů je tolik… a k čemu jsou?“ svěřila se podle Expres.cz, jak přehodnotila svůj žebříček hodnot Hanychová.

Možná, že jí to po boku Soukupa konečně vyjde a zlomí se i její největší životní zklamání tedy to, že neudržela vztahy s tatínky svých dětí. „To je moje největší životní prohra. A výhra? To jsou jednoznačně děti,“ řekla také už dříve. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
21. 9. 2022 • 20:06

Nevím kdo je ararat ... krávoviny píšeš ty ... tuhle větu "Typická vlastnost cvoků je posílat ostatní na psychiatrii" ... píšeš už 3x a jsi blbá až to bolí. Ano miláčku, o sexu se píše už roky, ale nikdo nerozebírá, zda dotyčný souloží bez ochrany, atd. Rozebírat sexuální život cizího člověka v novinách, to je fakt na hlavu. Ještě píšeš, že je p.Soukup id.iot, to jsi fakt směšná. NIC ti do toho není, kde bereš tu drzost to vůbec psát? Tvoje IQ je na úrovni řeznického psa! Že by drogy ti zatemnily mozek? Jsi chudák a je mi tě líto! Zřejmě ti ten sex chybí, protože tě nikdo nechce Tvoje další kecy mne nezajímají, jsi ještě marnější, než jsem si myslel, takže sbohem.

lekno
21. 9. 2022 • 17:50

1pravda1 : Zábavně napsáno.. Vidíte dobře pod povrch pokličky. No někteří zdejší mají potřebu nakydat na každou osobu, která vidí pod pozlátko tohoto mediálního, zpeněženého vztahu. Tragikomické je, že pod ten povrch nevidí Jaromír S., jehož Agátě mají všechny ženy závidět, neboť tak rozhodly zase jen místní hejterky. Tedy já bych nechtěla bačkoru, kterému nevadí ani to, že budoucí tchyně je informována o každé intimnosti v jeho vztahu. Zdá se, že matinka hltá celá vzrušená podobné zprávy, jinak by přece dceru usměrnila, aby nevytroubila všechno o jejich intimnostech. Agáta zřejmě nezná diskrétnost a nepotřebuje ji do života. Hlavně, že je pro partnera „krásná“, čili se jí proto promine zřejmě všechno. Zároveň to signalizuje, že partnerův mozek asi změnil místo svého pobytu - směrem dolů. Ale on si myslí, jak je chytrý ! Uvidí se po čase, jak byl – „chytrý“ .. Vždy mi přijde směšné, co mají ve zvyku ti boháči - hrát se na muže na úrovni, s ctnostným charakterem a vysokým intelektem. V reálu jim ale obvykle vyhovují, slušně napsané – ženy lehčích mravů. Svůj ke svému..

libi
21. 9. 2022 • 10:56

Je to jejich věc,my je neživíme. Pokud jsou oba spokojeni,tak jim to můžeme jen přát

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.