Hanychová v zajetí emocí! Tohle od Žilkové nečekala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychová v zajetí emocí! Tohle od Žilkové nečekala...

Agáta s mámou Veronikou
Agáta s mámou Veronikou (archiv Blesku )

Agáta Hanychová (37) připravuje další oslavu. Tentokrát pro dcerku Miu, která slaví už 5 let. V den jejích narozenin si přišli na slzy nejen u Agáty doma, ale i na sítích. Sdílela totiž nejvýznamnější okamžiky života malé Mii a nezapomněla zahrnout i tátu Jakuba Prachaře (38).

Video, které zachycuje Miu hned po narození až do jejích pěti let, které Hanychová vyvěsila na Instagramu, dojalo nejen ji, ale i řadu fanynek. Ty nezapomněly ocenit, že Agáta udělala směrem k Prachařovi velké gesto a ze sledu nejdůležitějších dní života jejich společné dcery jej nevynechala.

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

Podělila se také o slova od mámy, Veroniky Žilkové (60), při kterých se jí nahrnuly slzy do očí.  „Máma se mnou byla u prvního porodu a dneska mě rozplakala zprávou, kterou mi napsala: 'Gratuluju ti k narození Mii. Jsem pyšná máma na to, že jsi máma,' “ vysvětlila Agáta.

Žilková je pyšná nejen na Agátu, ale i na Miu. „Když se vašemu dítěti narodí dítě, je to to nejvíc, co se těm starým matkám může stát. A musím říct, že Agáta měla hrozně těžké těhotenství, protože bylo hodně dramatické, protože se s Kubou hodně hádali. Ona vždycky přišla k nám domů a hodně plakala. Říkala jsem si, jak tohle dopadne. Dopadlo to super. Máme superbombu Miu, miláčka,“ vykřičela do světa pyšná babička. 

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
30. 10. 2022 • 21:51

Mlčeti zlato!!!!!!

Kosodrevinka
15. 9. 2022 • 09:24

Divadlo, divadlo...kto by vám dvom ešte něco uveril 😭😭

p.Soukupa chytli do sítě, slúžky na všetko doma, v Marbelle, až 2 týdny se ,,musí" starať o děti, teta Agáta

Má těžkou, přetěžkou prací, natáčí od 11 do 13.hod. !!! 3 x týdně

Marta Kubíková
14. 9. 2022 • 16:21

Nechápu, proč jsou denně v médiích nic neříkající zprávy o těchto dvou vulgárních hokyních. Myslí si snad autor článku, že jen Žilková prožívá radost z vnoučat? Jasně, že ne, radost z narození vnoučat mají všechny babičky a dědové. Jen s tím rozdílem, že se radují v kruhu rodinném a příbuznými a netroubí to do světa a médií.

veselabublinka
14. 9. 2022 • 16:20

A proč se s Kubou hádali? Protože jí přišel na nevěru a nevěřil, že je těhotná s ním. To by ustál málokdo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.