Je to tady, Hanychová a Soukup o dítěti: TERMÍN MLUVÍ ZA VŠE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Je to tady, Hanychová a Soukup o dítěti: TERMÍN MLUVÍ ZA VŠE

Agáta po boku Jaromíra jen září
Agáta po boku Jaromíra jen září ( Marek Pátek)

Přežije Jaromír Soukup (53) tříměsíční zkušebku bez výpovědi? Do výročí zbývá sice ještě pár dní, ale vzhledem k tomu, že z Agáty stříká štěstí na všechny světové strany, se lze domnívat, že tento nový páreček jentak něco nezlomí. Oba už najeli i na vážnější notu při plánování budoucnosti...

„Žijeme spolu,” přiznal Soukup redakci Extra.cz a prozradil také že už upravil i svoje pracovní tempo, aby mohl trávit více času s rodinou. „Večer jsem normálně doma. Jediné, co mi vadilo, byl pátek a čtvrteční odpoledne. Počet mých pořadů se tak zmenšil. Nebudu dělat zprávy a VIP svět každý den. Jenom jednou týdně. A končit natáčení budu ve čtvrtek odpoledne,” přiblížil svůj harnomogram. 

Agáta Jaromíra Soukupa: Vysílat budeme, dokud budeme spolu!

Video se připravuje ...

Ze streamů, které Hanychová publikuje, je patrné, že se Jaromír plynule zapojil do všedních rodinných záležitostí. „Myslím, že nejzásadnější byly Kryšpínovy narozeniny, kdy jsme šli na paintball. Jaromír tam měl svého syna, Kryšpín tam měl otce, byla tam i jeho manželka. Bylo nám všem příjemně. Vypadá to, že Jaromíra biju, ale není to tak. Ty modřiny má z paintballu. Snažíme se všichni sžít a být pohromadě. Já si toho hodně vážím,” svěřila se Hanychová.

A vypadá to, že se ani jeden nebrání ještě jednomu dítěti, i když hned to nebude. “Mně je 37. Čas nekvapí. Já můžu rodit dalších osm let,“ řekla Agáta Expresu. Je ale zřejmé, že věcem nechává volný průběh. 

Agáta Hanychová na sebe práskla, že...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
12. 9. 2022 • 14:51

fany22 Přesně, lépe bych to nenapsala.

illenne
12. 9. 2022 • 14:49

Také si myslím, že už je lapen a z toho se jen tak nevyvlékne. Je vidět, že je slepý a hluchý, normální inteligentní chlap by se takhle zatáhnout nenechal. Jakub Prachař včas rozpoznal, kam to vlezl. Udělal dobře. Mimochodem to zviditelnění se jim tedy nepovedlo. Pro zasmání tak akorát, trapné je to její vaření v pořadu, fakt. Má se co učit ve vaření. Na Master Chefa to určitě není, ani do širšího výběru .

Kosodrevinka
10. 9. 2022 • 09:47

On ,,doma už musí" být, co když by ho lapila do síte jiná, ona s deckama doma a on po večeroch točit? Ani náhodou, se teď p. Jaromír zviditělnil, a je o neho zájem, musel i ,,pro syna jít" do nemocnice, by všichni videli, a hneď jasne foto do médii, už se z léčky, kvalitne dopredu pripravenej, nedostane: spadla klec😥😪🌲

AliAlice
5. 9. 2022 • 09:26

Jo,ta zasekla,a už nepustí...a nazývají to ,,láskou"

fany22
3. 9. 2022 • 13:53

Kašpar příšerný. Jenže on si to zatím neuvědomuje. A na začátku tam ta sledovanost asi bude, což budou vnímat jako životní úspěch a potvrzení toho, jak jsou úžasní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.