Hanychová v zajetí strachu! ZÁKROK NA OPERAČNÍM STOLE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychová v zajetí strachu! ZÁKROK NA OPERAČNÍM STOLE

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem
Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem (Instagram)

Všechny děti školou povinné dnes usedli opět do lavic. Syn Agáty Hanychové (37) a Mirka Dopity ale chyběl. Kvůli komplikacím po zlomenině skončil v rukou lékařů a hned se mířilo přímo na operační stůl.

Hanychová si právě prošla okamžiky, které jsou těžké pro každou mámu. Kryšpínovi se nevyhnul zákrok, který rozhodně nejde označit za banální. „Je to plánovaná operace po zlomenině stehenní kosti ve třech letech. Takzvané zastavení růstu v kosti,” svěřila se eXtra.cz Agáta s tím, že poranění zapříčinilo rychlejší růst, který bylo potřeba chirurgicky zastavit. S operací syna se svěřila i na Instagramu. To ale možná neměla dělat. 

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

Namísto slov podpory se ale v těžkých chvílích dočkala jen hejtů. Někteří ze sledujících si totiž do modelky rýpli, proč nezůstala se synem přes noc v nemocnici a neváhali volit ani ostrá slova. „Protože mám druhé dítě a byli jsme tam do teď. Teď je tam jeho otec a já tam pojedu zase v šest ráno. A co je vám do toho,” odvětila skrze komentáře. 

Vzhledem k tomu, že Kryšpín oslavil 11. narozeniny a vyrostl z něj statečný kluk, nebyla 24hodinová přítomnost mámy potřeba. Podle všeho už má zdárnou operaci za sebou a brzy půjde domů. 

Agáta Hanychová na sebe práskla, že...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.