Strach o Soukupa od Hanychové: Fanoušci bijí na poplach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strach o Soukupa od Hanychové: Fanoušci bijí na poplach!

Agáta a Jaromír Soukup
Agáta a Jaromír Soukup (instagram.com)

Nešlo si nevšimnout, že Agáta Hanychová (37) vypadá vedle Jaromíra Soukupa (53) skvěle jako snad nikdy. Dělá s ní ale takové divy láska a štěstí, anebo i něco víc? Sami fanoušci už si všímají, že něco není v pořádku a mají o Soukupa dokonce strach!

Agáta má nevídanou formu, o tom žádná. Naprosto bezchybně ale vypadá i její obličej. Tam, jakoby někdo vyzmizíkoval stres i únavu a s ní i všechny vrásky. Na Jaromírovi se však zub času podepisuje úměrně věku. Tak tady něco nehraje...

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

Toho si ostatně začali všímat i sledující, kteří si dokonalou Aguš začali v komentářích dobírat. „Filtr sem, filtr tam...co na tom, ze v reálu jinak vypadám,“ objevilo se například pod jednou z fotek, kde si Hanychová s velkou pravděpodobností pomocí retuše vyhladila tvář. Na Jaromíra ale patrně zapomněla, tím pádem ještě více vynikly jeho zralé rysy. 

Agáta má životní formu... a skvělý filtr

Není proto divu, že nepoměr vzbudil i obavy o zdraví mediálního bosse. „Bojím se o zdraví pana Soukupa, nevypadá dobře,“ vyjádřila se jedna z fanynek a další ji následovala prohlášením: „Agáto šetří trochu Soukupa, vypadá unaveně. Ať vydrží!“ Kdo si také doslova konstatoval, že už toho má plné kecky a že by Agáta měla ubrat plyn. 

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
illenne
28. 8. 2022 • 12:58

Na poplach by měl bít Jaromír Soukup. Nejspíše ho čeká to, co jiné movité pány. Ať se zeptá Jiřího Adamce, jaké to je mít mladou ženu. Až se ho nabaží a bude zabezpečená, tak ho po nejspíše pošle o dům dál. Jaké má finanční možnosti už ví, dostatečně jí předvedl vilku v Marbelle, luxusní byt v Toweru i apartmá na Manhattanu.

Kosodrevinka
26. 8. 2022 • 15:14

Presne tak. ,,smrť v přímem přenosu"

zlatá rybka má stále menej a menej vzduchu

ptacek5
26. 8. 2022 • 11:40

Já mám pocit, že tam to dopadne jako v pohádce S čerty nejsou žerty, Dorota Drápalová (Agáta Hanychová), uštve svého muže k smrti

ptacek5
26. 8. 2022 • 11:38

No na té fotce to Aguš s filtrem trošku (dost) přehnala. Vypadá tam jako Alena Šeredová za mlada. Každé oko jinak vysoko. Pan Soukup vypadá na svůj věk 53 dost staře. Můj muž je stejně starý a vedle něho by vypadal, bez přehánění, jako od 15 let mladší bratr.

frutapon
26. 8. 2022 • 08:35

Nechápu, proč pořád tu trapku těšíte ...jen další vypočítavá roznožka
..už jí mám plné zuby...já už nečtu ani titulky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.