Po Štikových i Agáta se Soukupem: NOVÁ REALITY SHOW! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po Štikových i Agáta se Soukupem: NOVÁ REALITY SHOW!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (Instagram)

První společný živý přenos na instagramovém profilu modelky Agáty Hanychové (37) vnuknul jejímu partnerovi, šéfovi TV Barrandov Jaromíru Soukupovi (53), nápad na nový pořad. Že by si díky němu přišel na poměrně slušnou sledovanost, nepochybuje. Figurovat by v něm totiž měla především Agáta.

Neustálé focení a nahrávání videí na Agátin instagramový profil mediálního magnáta Jaromíra Soukupa příliš nenadchlo, ostatně si při jedné společné jízdě na skútru postěžoval, že i na něm je Agáta schopna být neustále aktivní na sociálních sítích a vše zaznamenávat. Jakmile však při prvním živém přenosu ze Španělska pochopil, že lide o ně(j) skutečně jeví zájem, přimělo ho to nahlas uvažovat.

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video se připravuje ...

Jeden sledující mu dokonce tuto myšlenku vnuknul, když přiznal, že by nový český pár showbyznysu dokázal sledovat celý den. To Jaromíra přimělo reálně nad touto možností popřemýšlet. „Jako Osbournovi? Ne, spíš jako Štikovi!" smál se podle webu eXtra.cz Soukup, který tuto možnost nicméně nezavrhl. Vše má ale svůj čas, barrandovský šéf by si nejprve chtěl oťukat své nové publikum. „Uděláme zase další přenos. Ne, uděláme Osbournovi. Zvážíme to!" slíbil Agátiným sledujícím Jaromír Soukup.

První instagramový živý přenos Agáty a Jaromíra Soukupa ze Španělska: 



Přečtěte si
lenny7
15. 8. 2022 • 22:18

to by byla fraška show...🤣🤣🤣
dva sebestřední trapáci😄😄
na Barandov se dívají lidé s nižším IQ...🙈

evi nato
15. 8. 2022 • 21:02

Nauč se pravopis a pak něco teprve piš! Ta hrubka je děsná a to tvoje "nadčení" také

Eva Jah
15. 8. 2022 • 20:00

Bohužel lidi se budou ze zvědavosti dívat.

hejhej
15. 8. 2022 • 16:18

Na hloupou Štikovou bylo zbytečné se dívat a to stejné na kačeří hubu hloupé Hanychové a Soukupa se stále roztaženými prackami. Naprosto nezajímaví lidé. Navíc, TV Barrondov nesleduji,jsou tam podle programu hloupé, nezajímavé pořady: vaření Musil a bláboly Soukupa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.