Soukup v nervu kvůli Agátě: Děje se to kdekoli. To mi vadí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soukup v nervu kvůli Agátě: Děje se to kdekoli. To mi vadí!

Soukup je sice zamilován, ale nervy má jenom jedny.
Soukup je sice zamilován, ale nervy má jenom jedny. (Instagram)

I když se zatím v rámci prvotní zamilovanosti předhánějí ve vzájemných lichotkách, už se schyluje k možnému problému. Tohle by ovšem vadilo každému chlapovi. Jaromír Soukup (53) prozradil, co mu na životě s Agátou Hanychovou (37) začína vadit.

„Mně vadí, když Aguš oslovují okolojdoucí muži. Děje se to kdekoli. To mi vadí. Wakeboardoví trenéři, číšníci, zejména pak fotbalisti. Já doufám, že to patří k zábavné části našeho života a že se kvůli tomu nemusím nijak zvlášť vzrušovat. I když poslední večírek s fotbalisty, kdy jistý fotbalista seděl vedle nás a z Agáty nemohl spustit oči... a já nevím, jestli ona provokovala jeho nebo mě," postěžoval si Jaromír Soukup v magazínu Exkluziv. Jinak je ale z Agáty stále paf.

Nečekaný krok Agáty a Soukupa:

Video se připravuje ...

„Překvapilo mě, že je vysoká skoro jako já. Mě překvapilo, jak je hezká, to jsem tedy věděl, ale překvapuje mě, jak je hezká po ránu," přiznal televizní podnikatel. A o poklony z druhé strany nemá nouzi ani on. „Mě překvapilo, jak je hezkej. Fakt! Já jsem ho nikdy neviděla naživo. Jednou jsem ho prej potkala, ale to si nepamatuju, protože jsem byla v pubertě," svěřila se Hanychová.

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Kosodrevinka
27. 7. 2022 • 05:54

Jemu už nepomôže nič, nič už nezmůže, aby vôbec mohol dýchať, kývne na všechno, čo ONA pískne.

Můžou dávať živáky spolu, mezi řádky p.Jaromir vysíla něco úplne iného

(p.St­rop.dok­tor,pr­acha­řik vědí své)

illenne
24. 7. 2022 • 14:48

To, co mu vadí jsou prkotiny oproti tomu, jak se neustále předvádí, jak se chová a jak mluví. Upravená většinou jen když se fotí, to nastoupí realizační tým. Do dámy má hodně daleko a nikdy jí nebude. Kouří, vulgární slova, tak jedině na pavlač a ne do Toweru. Jestli pan Soukup trochu přemýšlí, tak už by mu mělo dojít, že tohle není ten správný šálek kávy. Ten se jednou bude divit.

Olina Vychová
24. 7. 2022 • 09:21

vozembouchu, máte to nějak popletené Na instagram právě chodí normální lidé a normální lidé tam slušně píší. Naopak do bulváru chodí pouze drbny a lidi, kteří nemají vlastní názor a věří VŠEMU, co jim bulvár předloží A to co píšete, tak je jasné, že vůbec nevíte, co na Instagramu je Tam totiž se nemůžete "jen tak podívat", musíte tam mít svůj účet! A tam taky vidíte, jaké mají ti lidé soukromí. A vy myslíte, že by tam byli a ukazovali svoje soukromí známí lidé a to i vysoce postavení? Máte to v hlavě fakt zmatené A tisková mluvčí Agáty teda rozhodně nejsem, vůbec ji osobně neznám, pouze mám vlastní rozum a bulváru se směji a vy si pište co chcete

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.