Tak to bylo rychlé: Velké střídání u Hanychové a Soukupa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tak to bylo rychlé: Velké střídání u Hanychové a Soukupa

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (Instagram)

Není snad víc bizarní pár, než Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53). Zatímco veřejnost páru moc šancí nedává, okolí Agáty tvrdí, že víc zamilovaná snad ještě nebyla a pomalu se těší na svatební zvony. Jak dlouho vydrží láska dvěma expertům na krátkodobé vztahy?

V životě Hanychové se chlapci střídají poněkud častěji, než je obvyklé a těch, kteří nepřežili ani tříměsíční zkušebku, také nebylo zrovna málo. Po nevydařeném manželství s Jakubem Prachařem (38) má již osmého partnera. 

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

Éru krátkodobých známostí otevřel makléř Zdeněk Turek, po čtyřech měsících jej vystřídal kameraman Mark Niessner, krátce na to randila s producentem Tomášem Sobolou, následoval truhlář Adam Raiter, Jan Loskot anebo wakeboardista Jiří Heller. Velmi nadějně pak vypadal vztah s chirurgem Andrejem Nikovem, který s Agátou žil necelých osm měsíců. Ani v tomto případě láska nevyšla a Agáta po krátké pauze přesídlila do náruče mediálního bosse Soukupa.

„Já nepotřebuji bohatýho chlapa. Ale vždy jsem chtěla kluka, který má lepší auto a dům než já a to se mi konečně splnilo. A můžu k někomu vzhlížet, to jsem vždy potřebovala,“ okomentovala tenkrát nový vztah. 

Expert na krátkodobé známosti je ale i Jaromír. S herečkou Kateřinou Brožovou (53) vydržel dva roky, s Terezou Mátlovou (46) pak jen pár měsíců. Bude ještě zajímavé sledovat, kam se jejich osudy pohnou, na Jargátu, či chcete-li Agromíra, ale vypisují sázkovky kurzy. 

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kosodrevinka
28. 7. 2022 • 12:51

Spíš ona chlapy lovila, furt na Tinderu vycapená, zásobovala svoj Instagram novinkami, neustále reklamy pro holčičky, penízky, penízky, byla za hvězdu, všetkých
i doktora vystavovala ako cizokrajné zvířatka v cirkuse, pre doktora max. trápne tak,že až..

I teď to stejné, p.Soukupa ,,prodala" za sledovanost zvýšenú enormne na jej insta,lebo insta je zlatá baňa doslova bez práce, spolupráca stála na výrobky, na které ,,ona královná instagramu kývne"
Tak ,,kývla" i p.Soukupovi, kouřila na chodbě a jen tak ho mimochodom ,,zbalila"

Gabi Wolfová, nejlepší prítelkyne, pomáha o život p.Ag.propagovat všude, však je to její práce, a

penizky se sypou, i budou sypat.. a když láska nevyjde, ona bude i tak vítěz, a když vyjde bude peněz ješte víc

Dianthos
27. 7. 2022 • 17:51

Tam spíš jde o to, že těch osm chlapů zřejmě nestálo o vážný vztah, ale chtěli si s Agátou jenom užít. Vždyť i ten scénář byl stejný. Ulovili jí a ihned dovolená, užívání života. Po návratu už to vyprchávalo, protože společný život a budoucnost je asi nezajímaly.
I když slovenský, ambiciózní doktor, to měl možná jinak. Stal se známým a navíc Stropnický mu mohl otevřít svět. Je to náhoda, že od Agáty odešel záhy poté, kdy Stropnického veřejně a vulgárně urážela, protože nechal její matku a tím přetrhala veškeré jejich vazby? Chirurgovi zůstala jenom vulgární influencerka, která nechtěla změnit svou profesi, se svou zhrzenou vulgární matkou herečkou, která fňuká, že má malý důchod a bez peněz manžela nevystačí. To by asi každý prchal, i když by původně měl dobré úmysly.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.