Agáta nemá dost? Soukup vzal zpátečku...kvůli penězům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta nemá dost? Soukup vzal zpátečku... kvůli penězům

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup poprvé otevřeně promluvili.
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup poprvé otevřeně promluvili. (instagram)

Ještě v roce 2019 Jaromír Soukup (53) hrdě prohlašoval, že bude kandidovat na prezidentský post ve volbách v roce 2023 a už je všechno jinak. Že by v tom měla prsty Agáta (37)?

Netrvalo dlouho a Jaromír Soukup se začal objevovat v živém vysílání influencerky Agáty, se kterou aktuálně tráví léto v Marbelle. Přišlo i na jeho starší prohlášení, že se bude ucházet o post hlavy státu. Z toho ale Soukup začíná podivuhodně couvat.

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří.

Video se připravuje ...

„Já ti nevím, mám kandidovat? To je těžká práce, já nevím, budu si to muset rozmyslet,“ dotázal se Soukup potencionální nové první dámy. „Už není moc času na podání přihlášky,“ přemýšlel nahlas. Záhy si ale svoje rozhodnutí rozmyslel. Prý by z toho nebylo moc peněz, a to se Soukupovi, který si svou činností přijde na pořádný balík, moc nezamlouvalo. „To není moc dobrý kšeft, ten plat tam není moc dobrý. Myslím, že bychom byli chudí,“ zavrhl svůj dávný nápad. 

Nakonec jej ale přeci jen myšlenka, že by se místo současného prezidenta po Hradě projížděla Agátina dcerka Mia, významně pobavila. „Mia by tam jezdila na odrážedle, furt lepší než Zeman na tom svém kolečkovém křesle,“ zaglosoval pobaveně. Z kandidatury nic nebude, nicméně si svým úsměvným prohlášením získal další fanoušky. 

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
7. 8. 2022 • 16:12

Pan Soukup je omámený Agátou, ale toho může později litovat. Vulgarismy nešetřící ženská, které ani hadříky značkové někdy nepomohou. To bude muset hodně používat platební karty, to bude náročné. Už teď se prohnala značkovými butiky v Marbelle a to mají před sebou New York. Zlatá Kateřina a Tereza. To byl o hodně vyšší level. Příjemné, slušné a na úrovni.

borka30
30. 7. 2022 • 10:32

Když byl vařený, pečený u Zemana, to se choval úplně jinak než se chová teď. Tenkrát bych o tom i přemýšlela, ale jak se v poslední době odhalil, nikdy bych mu hlas nedala. Staré přátelé pošlape, nové si vybírá, které kdysi kritizoval. Konečně je spokojený s vulgární Agátou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.