Agátina chyba spustila peklo: Soukup má zprávy, že ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Agátina chyba spustila peklo: Soukup má zprávy, že ...

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (Instagram)

Už zhruba měsíc bombarduje Agáta Hynychová (37) s Jaromírem Soukupem (53) internet příspěvky z dovolené ve španělské Marbelle. Když ale dcera herečky Veroniky Žilkové (60) označila na Instagramu přesná místa, kde se nacházejí, došlo k maléru. Čeští turisté od té chvíle totiž na naše hrdličky pořádají doslova hon!

„Seděli jsme v restauraci a přišli za námi Češi s tím, že nás už dva dny hledají. Podobně nám to řekly už tři rodiny a máme zprávy, že tento týden přijeli další turisti, kteří se po nás ptají," okomentoval Agátinu "chybu" Jaromír Soukup

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...

„Na druhou stranu musím říct, že to zatím vždycky bylo moc milé setkání. Těší nás, že nám lidi fandí, a moc si toho vážíme," svěřil se majitel televize magazínu Sedmička. Jenže tohle nemusí být konec, jak dokazuje další Agátin počin.

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...

„Pět tisíc lidí se na nás kouká, to je můj rekord!" pochvalovala si Agáta zájem fanoušků o jejich živé vysílání na Instagramu. „Pět tisíc? Ale pořád je to trošku míň lidí, než se dívá na moje pořady v televizi," na oko zpražil Jaromír svou lásku obratem.

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
picoda
29. 7. 2022 • 23:13

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.