Dvě mouchy jednou ranou! Žilková se pustila do Prachaře a Stropnického | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dvě mouchy jednou ranou! Žilková se pustila do Prachaře a Stropnického

Závěr karlovarského festivalu: Veronika Žilková
Závěr karlovarského festivalu: Veronika Žilková (CNC_Martin Hykl)

Není žádným tajemstvím, že Veronika Žilková (60) neměla předchozí partnery své dcery Agáty Hanychové (37) příliš v lásce. Nikdy tedy neměla zapotřebí je vychvalovat. Teď je snad vůbec poprvé s Agátiným výběrem spokojená! Na mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (53) totiž pěje ódy a stihla si i rýpnout do svého exmanžela Martina Stropnického (65) a také svého bývalého zetě Jakuba Prachaře (38).

Soukup nedávno pozval Hanychovou na dovolenou do Španělska, kde pobývali v jeho vlastní vile. Po pár dnech se k hrdličkám přidali i Agátiny děti Kryšpín a Mia a samozřejmě nesměla chybět maminka Veronika s dcerou Kordulou. Slavná herečka byla chováním Soukupa mile překvapená. „Z pana Soukupa jsem unesená. Třeba už jen to, že po nás všech umyl nádobí. To jsem ještě u žádného svého manžela nezažila. Nikdy žádný chlap u mě nebo u Agáty nádobí nemyl,“ svěřila se Veronika deníku Blesk. Tím bezpochyby narážela na svého exmanžela Stropnického a i svého bývalého zetě Jakuba Prachaře.

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem

Video se připravuje ...

Na Žilkovou zatím nikdo z Agátiných předchozích partnerů neudělal takový dojem, jako Jaromír. „Zatím jsem znala všechny Agátiny partnery tak, že ji využívali nebo z ní profitovali. Tento pán nemá zapotřebí, aby na ní mediálně profitoval,“ vysvětlila herečka. I sama Agáta se nedávno přiznala, že je fajn nemuset za chlapa platit večeře.

Žilková jejich vztahu proto moc fandí a pochopitelně chce, aby byla její dcera konečně šťastná. „Musím říct, že jako matka jsem nadšená,“ dodala na závěr Žilková a neskrývala nadšení.

Covidu přibývá! Německo se obává odstávky plynu. A zakousnutá Hanychová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Obstova
14. 7. 2022 • 12:59

Dobrý den všem diskutujícím!

Opravdu už je p.Žilkové dost;
zřejmě jí (jim) zveřejňování vynáší... Ať si dělají co chtějí, nezávidím jim,ale je to už hodně nechutné.
Jak tu bylo podotknuto, když se ohání tím, že je věřící - katolička, tak by se měla podle toho chovat, že?

borka30
14. 7. 2022 • 10:23

Hnusí se mi celá tato rodina. Žíle už asi otrnulo po té návštěvě Španělska. Pohrdám jimi.

Alva
14. 7. 2022 • 09:01

Paní Žilková, která neustále vykládá,jak je věřící katolička, pardon, tak se katolík nechová a Prachař, ať je jaký chce,tak rozhodně hloupý není a ať jdou obě Katky do......

marsa
14. 7. 2022 • 06:49

Souhlas,dobře napsáno,sdílím stejný názor...a ještě bych přidala,že o každém z partnerů mluví Agáta jako o debilovi...jen ona byla ta zaručená kvalita ve vztahu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.