Žilková přijde na buben! Stropnický si brousí zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Žilková přijde na buben! Stropnický si brousí zuby

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Blesk)

Výše českých důchodů je téma i pro umělce. Ti totiž mívají penzi i o padesát procent nižší, než je její průměr. Herečku Veroniku Žilkovou (60) před úřadem nezachránily ani slzy. To její manžel si ale díky působení v politice přijde na pořádnou raketu. 

„Mám strašně nízký důchod. Ještě mi to stále nepřišlo vypočítané, ale řekli mi, že bude mezi šesti a sedmi tisíci, protože jsem herečka a vychází to z divadelního platu a ty jsou takhle nízké. Vím ale, že to tak má většina herců. Jana Šulcová má podobný důchod, mnoho mých slavných kolegů, které nechci jmenovat, mají důchody do sedmi tisíc,“ posteskla si Veronika Žilková pro web Ceskeduchody.cz.

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

„Musím říct, že když mi oznámili výši mého důchodu, stála jsem před úřadem a plakala jsem. A říkala jsem si, že žádné moje filmy ani televizní tvorba se mi vlastně do důchodu nepočítají. Část toho období jsme totiž nepodléhali povinnosti platit sociální pojištění, protože jsme takzvaná nesoustavná činnost,“ povzdechla si také herečka. O poznání lépe na tom bude její manžel Martin Stropnický (65). Díky působení v politických sférách si přijde na částku podstatně barvitější. Ta by se mohla pohybovat okolo čtyřiceti tisíc korun. 

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
17. 7. 2022 • 13:01

Fandím Stropnickému. Žíle nic nevěřím, ztratila u mě sympatie s celou tou její familii.

miroslava13
15. 7. 2022 • 15:12

Stropnický jí musí platit, když jsou manželé a mají spolu dceru. Tak ať ho dá k soudu, jestli jí nic neplatí. má nárok na alimenty a výživné pro manželku...

Dianthos
13. 7. 2022 • 21:56

A také úspěšnou dceru. Jistě bude také dědička Soukupova impéria, i když se věnuje jenom jedné z jeho firem, té jezdecké.

Kosodrevinka
13. 7. 2022 • 13:24

Ipitriska:

Ale má syna...🌲🐕🍒🍓😁😁 dedic a spoluvlastník soukupovho impéria

Sýkorka Borka
13. 7. 2022 • 12:47

hm...aký prehľad máme,čo, kde, koľko, ako si umelci zarábajú, či žijú.Vďaka bulváru, soc. sieťam.A akú smolu máme, že o nás nepíšu, že nám za články necinkajú peniažky na účtoch...Holt, mali sme sa dať na umeleckú dráhu a takto bezprácne zarábať. Ani na nízky dôchodok by sme sa možno nesťažovali...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.