To málokdo tušil! Pravda o vztahu Hanychové a Soukupa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To málokdo tušil! Pravda o vztahu Hanychové a Soukupa

Hanychová prožívá se Soukupem šťastné chvíle.
Hanychová prožívá se Soukupem šťastné chvíle. (instagram)

Je pravda, že zpočátku veřejnost čekala na oznámení, že jde o skrytou kameru a že Agáta s mediálním magnátem nechodí. Teď se ale ukazuje, že se mnozí mýlili. Hanychová (36) je zamilovaná až po uši a co víc - nejdrzejší hodnotitel české mediální scény Soukup (53) se ukázal jako rozněžnělý romantik!

Ani blízké okolí Agáty nevěří vlastním očím. Ačkoli se v minulosti vyznačovala spíš negativním postojem ke starším mužům, v Soukupově náručí našla možná to, co hledala celý život. „Já jsem jen chtěla, aby měl můj chlap jednou lepší auto a lepší dům, než mám já. A to se asi povedlo,“ okomentovala vztah s majitelem TV Barrandov v jedné z Instastories.

Zrušení práva potratů v USA odsuzují osobnosti. A nečekaný krok Agáty a Soukupa

Video se připravuje ...

To se nepovedlo asi, ale určitě. Soukup vlastní mimo jiné i vilu s bazénem ve slunné Marbelle, odkud nedávno přiletěla Agáta z rodinné dovolené i s mámou Veronikou Žilkovou (60), sestrou Kordulou (16) a svými dětmi - Miou a Kryšpínem. 

O lásku ale není nouze ani v Praze. Jaromír si totiž potrpí na romantiku. Tu ale umí vyšperkovat po svém. Agátu vytáhl na utopence a obdaroval jí květinou, jak se sluší a patří (i když poněkud praktičtější). Šťastný páreček zakončil večer na Vltavě na šlapadlech. „Šlapadlo je druh vodního plavidla, které je poháněno lidskou silou pomocí šlapadel. No a s Agátou se nám šlape dobře,“ napsal Soukup k fotce, přičemž neopomněl ani hashtag láska. 

Krize ve STAN oslabí vládu? Vášeň Hanychové a Soukupa a Zelenskyj varuje, rusové zesílí útok

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Sýkorka Borka
8. 7. 2022 • 09:41

Doprajme im, nech je tej ozajstnej lásky čo najviac...A aj medzi nami - všetkými ľuďmi...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.