Hanychová a Soukup: První promyšlený kalkul? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanychová a Soukup: První promyšlený kalkul?

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová
Jaromír Soukup a Agáta Hanychová (Instagram)

Dalo se očekávat, že spojení Jaromíra Soukupa (53) a Agáty Hanychové (37)  přinese pořádný vítr do showbyznysu - a taky, že jo. Agáta posilněná vlivným mediálním magnátem se rozhodla do posledního puntíku vrátit zklamání i s úroky bývalému manželovi.  

Hanychová podle zjištění eXtra.cz září na titulní straně nového vydání magazínu Exkluziv, který překvapivě spadá do Soukupovo mediální stáje. Uvnitř čísla je pak několikastránkový rozhovor, kde se Agáta otevřeně rozpovídala o svém nevydařeném manželství a co víc, pod čarou sečetla i to, na kolik jí taková láska s Jakubem Prachařem (38) vlastně přišla. Z konta jí odplulo celých 10 milionů na Prachařovo adresu!

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu!

Video se připravuje ...

„To, že jsem Jakubovi musela zaplatit za věci, které byly moje, například jsem si svůj pozemek kupovala dvakrát, protože jsem neměla sílu na to se s ním soudit, ačkoli si myslím, že bych to vyhrála, to je věc jiná,“ sděluje upřímně Agáta. „Půlku mi na to dala máma. Nejhorší ale pro mě bylo vědomí, že jsem mu platila za pozemek, který byl prokazatelně můj. Já být chlap, tak bych se na sebe nemohla podívat do zrcadla. On s tím očividně žít může, tak ať se v těch penězích utopí, ať je třeba snídá. On už je mi jedno,“ nenechala na něm niť suchou. 

Veronika Žilková musela prodat luxusní chatu s infrasaunou, kam se jezdila rekreovat celá rodina. „K prodeji mě dohnaly finance, které teď potřebuje někdo z rodiny, takže jsem se rozhodla pro prodej chalupy. Bolí to a přicházím o klenot, ale rodina si musí pomáhat. Rádi jsme tam jezdili, máme k ní vztah, ale teď je to nutnost,“ řekla k tomu již dříve Blesku. 

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
26. 6. 2022 • 20:39

ad-ga
26. 6. 2022 • 10:35

Máte pravdu, to jsem přehlédla. Když jsem při distanční výuce viděla a slyšela jak se učí čeština, tak mě to rvalo uši.

gaysknirem
26. 6. 2022 • 10:21

Snad ale na Prachařovu adresu / tu adresu/, ale i pan Soukup podobně "lidově" mluví. Mně se to nelíbí. Čeština upadá.

ad-ga
26. 6. 2022 • 09:34

"spadá do Soukupovo mediální stáje. " a co ten pravopis? Soukupova mediální stáje. Kdy se už naučíte správně česky!!!!!

-bello-
25. 6. 2022 • 22:46

fany22
--------

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.