Milenci Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: První rande v televizi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Milenci Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: První rande v televizi?

Agáta v pořadech Jaromíra Soukupa
Agáta v pořadech Jaromíra Soukupa  (reprofoto TV Barrandov )

Stačilo pozvání do jednoho z jeho x pořadů na TV Barrandov, a je z toho láska jako trám! Mediální magnát Jaromír Soukup (53) byl viditelně z Agáty Hanychové (37) paf! Aby ne, když do pořadu Instinkty dorazila přímo od bazénu. Vyprsená v topu a džínové minisukni, jež odhalovala její dlouhé nohy a sotva zakrývala zadek.

Soukup od prvního okamžiku neskrýval, že ho modelka a exmanželka Jakuba Prachaře (38) slušně rozpálila. „Dobrý den Agáto, já jsem tady říkal, že se snažím bavit lidi, vy si sem přijdete v takovém kostýmu a já se neumím soustředit,“ lapal po dechu Jaromír a svlékal ji očima. „Jdu přímo od bazénu, původně jsem chtěla jít v plavkách, ale pak jsem si říkala, že je to blbý,“ provokovala ho Hanychová a majitel televize jen stěží nacházel slova. Přitom je to vždy on, kdo je na koni, a pozvaní hosté mají co dělat, aby to ustáli.

Krize ve STAN oslabí vládu? Vášeň Hanychové a Soukupa a Zelenskyj varuje, rusové zesílí útok

Video se připravuje ...

Tady to bylo naopak a Agáta si ho doslova vychutnávala. Jakákoliv jeho otázka ji rozesmála, přehazovala nožky přes sebe a dávala na odiv svůj nadupaný dekolt. Vůbec se Soukupovi nelze divit, že ho proslavená rebelka občas vykolejila, a dokonce mu vehnala ruměnec do tváře. „Myslel jsem, že už mě nic nepřekvapí. Když si sem pozvu hosta, tak si myslím, že všechno vím a mám převahu. U vás převahu nemám.“

Když se Agáta před Jaromírem prořekla, že je opět singl, tak ji chlácholil, že si toho pravého jednou zjisté najde. „Došla mi slova, vím, že jste fajn ženská a on někde je,“ vrkal Soukup v pořadu Instinkty. Že už by v tom okamžiku měl jasno a začal nahazovat udičku? Zřejmě ano, protože hned druhý den pozval Agátu do svého dalšího pořadu – VIP svět Speciál. Běžně tady kauzy z předchozího dne řeší s Pavlem Novotným (41), ale najednou ho vyměnil za dceru Veroniky Žilkové (60). Náhoda?

Tereza Mátlová o svém expartnerovi Jaromíru Soukupovi:

Video se připravuje ...

Agáta to opět nepodcenila a tentokrát vsadila na bílé krátké etno šaty s výstřihem. Soukup se čepýřil jako páv a už se vůbec neovládal. „Řekla jste mi, že jste singl, a já jsem na vás trochu myslel,“ neudržel se. „Teď jsem na vás koukal, nejenže je to pěkné se na vás koukat. Jste chytrá, vy jste si tu kariéru udělala nezávisle na komkoliv,“ vysekl jí televizní magnát poklonu.

Líbačka na letišti

Dva týdny uplynuly a dvojice přiznala vztah. „Ano, máte správné informace, ale více se k tomu nebudu vyjadřovat,“ potvrdila Nedělnímu Blesku Agáta vztah se Soukupem. A ten ji v neděli časně ráno vyprovázel na její cestu do Francie. Přímo na letišti je zastihli fotoreportéři Aha!, jak se zamilovaně loučí. Neustále se objímali a líbali...



Přečtěte si
begonie
21. 6. 2022 • 12:11

Ty dva dělají vše pro to, aby se ještě víc zviditelnili Agáta střídá partnery jak ponožky a on touží být dalším v řadě?????? Každopádně kvalita jeho partnerek má sestupnou tendenci a příští bude zřejmě šlápota z E55

aveneta
21. 6. 2022 • 08:21

Oni se v podstatě k sobě hodí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.