Rodinná idylka u Soukupa: Aguš povolala Žilkovou i děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rodinná idylka u Soukupa: Aguš povolala Žilkovou i děti

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup ve Španělsku
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup ve Španělsku (Instagram)

Najít si dobrou partii se musí umět! A Hanychová (37) se do začínající ekonomické krize (jak to okomentovali její sledující na Instagramu) vybavila náležitě. Navíc, její nová, i když poněkud kontroverzní známost, baví i  její rodinu. Ta se teď koupe v Soukupově bazénu ve slunné Marbelle!

Tak tato vila bude skutečně slavná! Minimálně co do počtu veřejně známých osobností, které už se tady vystřídaly. Nejenže ji po Soukupových ex partnerkách, Tereze Mátlové (46) a Kateřině Brožová (54) obývá Hanychová, za Aguš zamířila i širší rodinka. 

Krize ve STAN oslabí vládu? Vášeň Hanychové a Soukupa a Zelenskyj varuje, rusové zesílí útok

Video se připravuje ...

„Půjčila jsem si Agátiny děti a jedeme na dovolenou, tak nám držte palce,“ pochlubila se Žilková na svém Instagramu a ti, co Hanychovou sledují, hned vzápětí zjistili kam. „Tak a je to tady, přijeli dva největší miláčkové,“ pochlubila se Agáta pod fotkou  Kryšpína (10) a Mii (4) z pláže. A u strejdy Járy nechybí ani dcera Žilkové a Stropnického Kordulka, kterou Aguš zachytila, jak si hraje s Milou v bazénu. 

Jestli někdo silnou šestku ještě doplní, je ve hvězdách. Hanychová se rozhodla na jízlivé komentáře totiž nejen neodpovídat, ale po pořádné sprše, kterou dostala od svých sledujících, si raději povypínala i možnost komentovat. 

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.