Mátlová dostala pořádně za uši: Drsná kritika kvůli dceři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mátlová dostala pořádně za uši: Drsná kritika kvůli dceři

Mátlová a Šmicer.
Mátlová a Šmicer. (Aha! – Roman Souček, hermina.cz)

Zpěvačce Kateřině Mátlové, alias Kate Matl, se významně daří, aktuálně například jede celou koncertní šňůru s DJ Bobem. Namísto odpočinku po náročném výkonu mezi dvěma vystoupeními ale schytává pořádnou kritiku - kvůli své dceři. 

Někteří zpěvačku totiž viní z toho, že se malé nevěnuje a nechává ji v podstatě bydlet a žít u chůvy. Nezbývalo než se bránit kritice a uvést věci na pravou míru.

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...

„Kája miluje Marušku a Maruška má dva syny, je to taková rodina. Mají ještě kočičku, my máme psa. Je to pro ni, jako kdyby byla v rodině, a miluje je. Není to o tom, že by chodila spát sama a čekala, až někdo přijde domů v osm. Je to rodinné, úplně jiné a Kája je naopak moc šťastná,“ sdělila k blízkým vztahům sama Mátlová Expresu.

Připomněla také, že delší pobyt v jiné rodině může děvčátku naopak rozšířit obzory. Z výchovného hlediska to proto považuje za přínosné.

„Vidí i jiné vedení, týden spolu nebyly a už Maruška volala, že se jí strašně stýská a kde je jejich podnájemnice? Už se ptal i její manžel, že jim tam chybí. Ne že by tam byla tak často, ale jsme strašně propojené rodiny,“ uzavřela Kate. 

Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.